Başkan Özbaş gönüllere taht kurdu

Başkan Özbaş gönüllere taht kurdu

Beylerbeyi Mahallesi’nden AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a doğum günü sürprizi. Vatandaşlar tarafından meşaleler, havai fişeklerle ve çiçeklerle karşılanan Başkan Özbaş, konuşma yapmak için çıktığı sahnede vatandaşlar önce doğum gününü kutladı. Ardından “Bir aşk hikayesi” şarkısını söyledi. Başkan Özbaş, sürpriz karşısında duygusal anlar yaşadı.

GÜNCEL - 2019-03-25 14:40:33

AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmasına Beylerbeyi Mahallesi’nden devam etti. Sarayköylülerin gönlüne taht kuran Başkan Özbaş’ın seçim konvoyuna 600 araç katıldı.

Beylerbeyi Mahallesi’nde meşaleler, havai fişeklerle ve çiçeklerle karşılanan Başkan Özbaş, mitinge gelen vatandaşları tek tek selamladı.

24 Mart doğum günü olan Başkan Özbaş, Beylerbeyi Mahallesi’ndeki vatandaşlara seslenmek için sahneye çıktığında mitinge katılan vatandanlar hep bir ağızdan “Doğum günün kutlu olsun Başkanım” dedi. Ardından AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nuri Coşar ellerinde pasta ile sahneye geldi, Başkan Özbaş dilek dileyerek mumları üfledi.

Başkan Özbaş’ı duygusallaştıran hareket ise mitinge katılan vatandaşlardan geldi. Vatandaşlar telefonlarının ışıklarını açarak “Bir aşk hikayesi” şarkısını söyledi. Başkan Özbaş, vatandaşlara eşlik etti, duygusal anlar yaşadı.

Herkese teşekkür eden Başkan Özbaş, “Her doğum günü özeldir. Ancak bugün hayatım boyunca unutmayacağım bir ana şehit oldu. Allah hepinizden razı olsun, kardeşinizi, evladınızı yüreğinize bastınız, sahip çıktınız. Çok teşekkür ediyorum. 1971 doğumluyum 48 yaşına girdim bugün. İnanın en özeli bu oldu. Ben belediye başkanı olmadan önce eşim, 2 oğlum, annem, babam,3 tane kardeşim vardı. Belediye Başkanı olduktan sonra 30 bin kardeşim, 30 bin dostum, anam, babam, yol arkadaşlarım oldu. Allah razı olsun. Duygusallaşmamak, gözlerinizin dolmaması, tüylerinizin diken diken olmaması mümkün değil. Cumhuriyet Mahallemizden başlayan o yürüyüşümüz, 9. gün olan Beylerbeyi’nde bir başka heyecanla buluştu. İnşallah 31 Mart’ta da aynı bugün olduğu gibi Sarayköy’ünde doğum gününü bir kez daha kutlamak bizlere nasip olsun inşallah” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber