BEYLERBEYİ’NDE ÖZBAŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BEYLERBEYİ’NDE ÖZBAŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bugünkü seçim durağı Beylerbeyi Mahallesi’nde Sarayköy Belediye Başkan’ı Ahmet Necati Özbaş’a AK Parti İlçe Teşkilatı, ailesi ve Beylerbeyi Mahallesi sakinleri unutulmaz bir doğum günü sürprizi yaptı.

GÜNCEL - 2019-03-25 08:23:15

Seçim konuşması için miting alanına gelen Özbaş, sahneye çıktığı an konfetiler patladı. “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” isimli şarkı eşliğinde halk telefonlarının flashını açtı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız ve Başkan Özbaş’ın eşi Esin Akhan Özbaş sahneye elinde bir pasta ile geldi. O an Başkan Özbaş çok duygulandı.

 

Mutluluktan gözleri dolan Başkan, bir süre konuşamadı.

Başkan Özbaş’ın 48. Yaş Sevinci

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ 453 araçla Beylerbeyi’ne gelen sevgili kardeşlerim, soğukta bizi bekleyen annelerim, ablalarım bu güzel doğum günü için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu yapan gençlerimize, teşkilatımıza, Beylerbeyi başkanımıza, herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizin düğünü kutlu olsun. Her doğum günü özeldir. Her doğduğunuz gün, evlendiğiniz gün, nişanlandığınız gün hepsi özeldir ama 24 Mart Beylerbeyi mitingimiz benim için özel oldu. Allah hepinizden razı olsun. Bu kardeşinizi bağrınıza bastınız. Yüreğinize bastınız. Sahip çıktınız. Çok teşekkür ediyorum. 48 yaşına girdim. 49’undan gün alıyorum. İnanın en özeli bu oldu. Bu doğum günüm farklı bir etkinlikle, güzel bir organizasyonla oldu.

Ben belediye başkanı olmadan önce bir eşim, 2 oğlum, annem, babam, 3 kardeşim vardı. Belediye başkanı olduktan sonra 30 bin kardeşim, 30 bin eşim dostum, yol arkadaşlarım oldu. Allah razı olsun. Bu güzel görevi bize verdiniz. Alnımıza Sarayköy Belediye Başkanlığı görevini yazdırdınız. Duygulanmamak, gözlerin yaşarmaması mümkün değil. İnşallah 31 Martta Sarayköy’ün Doğum Gününü birlikte kutlayacağız. Bize nasip olsun inşallah. 2014’te bir doğum günü kutlamıştık. 31 Mart akşamı da Efe Meydanı’nda halaylarla, zeybeklerle kutlamak hep birlikte nasip olsun.” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber