Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
2010 DEĞİL 2021 ÇAĞINDAYIZ...

2010 DEĞİL 2021 ÇAĞINDAYIZ...

Çocuklarımız 7 yaşlarından itibaren eğitim hayatlarına başlarlar. Belli başlı bütün öğrencilerin bilmesi gereken konuları öğrenirler. Ancak her sene tekrar başa döner ve öğrendikleri şeyleri tekrar derslerde işlemeye başlarlar. Öğrencilere seçenek sunulmaz sadece bir seçecek vardır ve o da okumaktır. Tabi ki de herkes okumalıdır ve üniversiteye gitmelidir. Ancak yıl 2010 değil yıl 2021 kitap döneminde değil bilgisayar dönemindeyiz.

Baktığımız zaman okuldaki derslere temel dersler üzerine önem verilmiş durumda ve ilerleyen sürede temel dersler bölümlere ayrılarak tekrardan öğrencilerin karşısına çıkıyor. Bilişim dersleri de verilmeye başlanıyor. Ancak baktığımız zaman haftalık bilişim dersleri az süre içerisinde çocuklara gösteriliyor. Sene kitap çağımı demin de söyledik ya hayır. Dünyaya baktığımız zaman ülkeler bilgisayar üzerinden savaşmaya başlamış durumda. Bu çocuklarda okullarından mezun oldukları zaman siber saldırı dediğimiz ‘‘bilgisayar ve akıl savaşı’’ Dünyada daha da artmış olacak.

Çocuklarımıza özel ders aldırıyoruz ve bunlar okulda gördükleri dersler oluyor. Neden şimdiki zamanı düşünüyoruz? Neden bilgisayar dersleri aldırmıyoruz. Çocuklarımız zaten okulda öğreniliyorlar temel dersleri.

Demem o ki çocuklarımıza bilgisayar üzerinden eğitim aldıralım… İlerleyen süreçlerde bizim işimize yarayacak olan en önemli şey bilgisayar kullanımıdır. Siz bence bunu bir düşünün derim. İlerde önünüze çıkarsa bu çocuk demişti dersiniz…

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!