Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

DENİZLİ BİRİNCİSİ SAKARYA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Denizli Müftülüğü ‘nün birlikte düzenlediği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konulu bilgi yarışmasında Denizli 1.’si olan ilçemiz Sakarya Ortaokulu öğrencileri Şule Yayla, Aycan Erdinç, Kader Soyalp ve Cansel Arıcı, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ettiler.

DENİZLİ BİRİNCİSİ SAKARYA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

   

      Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Denizli Müftülüğü ‘nün birlikte düzenlediği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konulu bilgi yarışmasında Denizli 1.’si olan ilçemiz Sakarya Ortaokulu öğrencileri Şule Yayla, Aycan Erdinç, Kader Soyalp ve Cansel Arıcı, Belediye Başkanı  Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ettiler.
      Ziyarette, şampiyon öğrencilerimize Milli Eğitim İlçe Müdür V. Bülent Akhan, Sakarya Ortaokulu Müdürü Halil Yılmaz, Müdür Yardımcısı Seyfettin Tanyeli ve öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Sakarya Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Canan Yıldırım da eşlik ettiler.
     Nazik ziyaretleri için öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür eden başkanımız “Kutlu Doğum Haftasında hem ilçemizde hem de Denizli’de birçok program düzenlendi. Bunlardan bir tanesi de sizin ve Denizli’nin tüm ilçelerinin katıldığı bilgi yarışmasıydı. Sizler, 19 ilçeden katılan okulların tamamını geride bırakarak birinci oldunuz. İlçemizin ve okulumuzun adını tüm Denizli’ye duyurdunuz. Bu başarınız bizlere büyük gurur yaşattı. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ben de sadece belediye başkanınız olarak değil bir abiniz olarak her zaman sizin yanınızdayım. Sizlerin başarılı bir eğitim hayatı geçirmeniz ve ileride arzu ettiğiniz hedeflerinize ulaşmanız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
      Öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konulu bilgi yarışmasına hazırlayan ve birinci olmalarını sağlayan İngilizce Öğretmeni Canan Yıldırım’a ayrıca teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Asıl branşınız İngilizce olmasına rağmen öğrencilerimizin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konusunda donanımlı bir şekilde yetişmesini sağlamanız ve onların Denizli birincisi olmasına vesile olmanız beni hem çok şaşırttı hem de çok gururlandırdı. Sizin bu gayretiniz, bu özverili çalışmanız gerçekten takdire şayan. Ben bu özelliğiniz ile birçok kişiye örnek olacağınıza inanıyorum. Yüreğinize, emeğinize sağlık. Ben bu vesile ile hem size hem öğrencilerimize hem de size her zaman destek olan İlçe Milli Eğitim Müdür V. Bülent Akhan’a, Müdürümüz Halil Yılmaz’a ve Müdür Yardımcımız Seyfettin Tanyeli’ne çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
     Başkanımız, ilk olarak ilçemizde yapılan yarışmada birinci olan ve daha sonra Babadağ, Buldan ve Güney’in bulunduğu gruptan birinci çıkarak Denizli şampiyonluğuna uzanan öğrencilerimize ve öğretmenlerine başarılarının ve ziyaretlerinin anısına çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş Sarayköy belediyesi Sarayköy haber Sarayköy haberleri
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!