Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Teoman Sancar'a komplo iddiası!

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar partisinden istifa etmesi şok etkisi yaratırken istifa dilekçesinde farklı bir siyasi partiye katılmak ismine CHP’den istifa etmediğini iddia edildi. Gazeteci Yalçın Bayer, Sancar'ın Muharrem İnce'nin ekibine katılmak değil bir ayıbı örtmek için olduğunu yazdı. Sancar ise tüm bu iddialar karşısında ‘Komplo var’ dedi.

Teoman Sancar'a komplo iddiası!

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine istifa ettiği ve kararın altında da büyük bir skandalın olduğu iddia edildi.  gazeteci Yalçın Bayer, Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasının ardındaki gerçeğin sanılandan farklı olduğunu yazdı. Sancar'ın kararını duyurmasının ardından Muharrem İnce'nin ekibine katılacağı iddia edilmişti.

"Ayıp diye nitelendirilen bu skandal..."
Bayer twitter'dan CHP'lilerin yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söyleyerek şunları yazdı: "Denizli milletvekili Teoman Sancar CHP’den istifa ettiğini duyurdu. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!"

Gürsel Tekin: İstifa siyasi bir sebeple değil
Öte yandan Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net isimli programa konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sancar’ın istifasına ait yaptığı açıklamada, “Gelirken kendisini aradım lakin ulaşamadım. Rastgele bir siyasi oluşumdan ötürü istifa etmiş değil. Yarın öbür gün kamuoyuna yansır” dedi.

Yalçın Bamekan: ‘Ayıp’ olarak nitelendirilen bir skandal var
CHP’ye yakın kulislerle ilişkileri olan ve Muharrem İnce’nin yeni bir parti kuracağını aylar öncesinden kamuoyuna duyuran Hürriyet gazetesi müellifi Yalçın Bamekan de Sancar’ın istifasına ait çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Bamekan paylaşımında, istifanın diğer bir boyutunun olduğunu belirterek, “Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!” sözlerini kullandı.

Gökçek: Yer yerinden oynayacak
Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasıyla ilgili bir açıklama da Melih Gökçek'ten geldi. Sancar'ı istifasıyla ilgili önce kutlayan Gökçek daha sonra bu tweeti silerek "Kutlama mesajımı sildim çünkü Sancar'ın istifası, onurlu bir istifa değilmiş" yazdı. İşte Gökçek'in o tweeti;

CHP Mv. Teoman Sancar hakkında "Sizi kutluyorum" diye tweet atmıştım. Tweetimi sildim. Çünkü Teoman Sancar'ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak. CHP bu olayın altından kalkamaz. Ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi."

Sancar Net Konuştu: Komplo Var
Sancar’ın istifasıyla ilgili bir çok iddia ortaya atılırken CHP Denizli Milletvekili Şifre Haber’e yaptığı açıklama ile sessizliğini bozdu. Sancar açıklamasında Bülent Öztürk’e yaptığı açıklamada “Sizin aktardığınız tecavüz, İstanbul Ataşehir, Bodrum, Kuşadası üçgeni yolsuzluk iddiaları… Eşcinsellik iddiaları… Bunların hepsini duydum, takip ediyorum. Danışmanımın adını, ahlaksızca ve adi bir şekilde karıştırıyorlar, iftira atıyorlar…

Ne oldu da Melih Gökçek çıktı bu işlerin içinden, kendini ortaya attı… Bunu insanlar biraz düşünmeli. Evet, Kaset var diye, baskı oluşturuldu… Gerekli yerlere şikayetimi yaptım… Her türlü iftiraya, ayrı ayrı belgeleriyle cevap vereceğim…  Komplo var, bu komployu bozacak olan da benim" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:denizli24haber
 

denizli güncel haber sarayköy habrer
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!