Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Cahit Özkan'dan 28 Şubat mesajı!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin 24. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cahit Özkan'dan 28 Şubat mesajı!

Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Dönemim haçlı saldırısı olan 28 Şubat süreci; demokrasiye, özgürlüğe, temel haklara ve toplumun öz değerlerine karşı girişilen zorbalıklarla dolu bir utanç tarihidir.

“Post Modern Darbe” olarak adlandırılan bu süreçte;

· Dönemin darbeci zihniyetin dilini kuşanan medyası “topyekûn savaş” manşetleri atmıştır.

· Ankara’da tanklar sokağa çıkarılmış, “demokrasiye balans ayarı” denilerek, milletin vicdanından kopmuş, yüzde 22 oy almış Refah Partisi kapatılmıştır.

· Pervasızca “28 Şubat 1000 yıl sürecek” diyenler toplumda psikolojik bir harekât uygulamıştır.

· Belirli siyasî ve dinî görüşe sahip kesimlere karşı ayrımcı, dışlayıcı ve insan haklarına aykırı uygulamalarla milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır.

· İkna odalarında nice kadınlarımız, köhne zihinlerce başörtülerini çıkarmaya zorlanmıştır. Bu nedenle 11 bin öğretmenimiz istifa etmek zorunda bırakılmıştır.

· Sadece başörtülü olduğu için eğitim hakları gasp edilen yaklaşık 600 bin kız öğrencimiz, başarıyla kazandıkları üniversitelerdeki eğitimlerini tamamlayamamışlardır.

· Sözde gericilik safsatasıyla, başta meslek liseleri olmak üzere, İmam- Hatip liselerinin ortaokul kısımları kapatılmış, kat sayı sorunu oluşturulmuştur.

Tüm bu yaşananlar milletimizin hayatında kapanması zor yaralar açmış, tarihte karanlık ve acı dolu izler bırakmıştır. Ülkemizi de 387 milyar dolar zarara uğratmıştır.

Çok şükür hükümetimizin kararlı duruşu, milletimizin iradesi ile 28 Şubat’ın faallerinden yargı önünde hesabı sorulmuş, açılan yaralar tek tek sarılmıştır.

19 yılda hayata geçirdiğimiz sayısız reformlar, yatırımlar ve kazanımlar sayesinde darbeyi, darbecileri ve zihniyetiyle mücadele edilmiş, milli irade egemen kılınmıştır.

Ancak; 28 Şubat postmodern darbesinin uzantısı olan Gezi Olayları, 17-25 Aralık darbe girişimleri, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi, uluslararası destekli terör dalgası ve benzeri girişimler, milli irade üzerine hegemonya kurmak isteyen iç ve dış güçlerin hala var olduğunu göstermektedir.

Bu sebeple, darbecileri ve zihniyetini bu topraklardan ilelebet söküp atmak için; darbeci ruhtan arındırılmış, kadim geçmişimizden ilham alan, demokratik, özgürlükçü, sivil yeni anayasayı 82 milyon hep birlikte hayata geçirmemiz gereklidir.

Darbecilere karşı olan herkesin bu yeni anayasa çağrısına amasız, fakatsız destek vermesi, kadim devletimizin geleceği için anayasa yapım masasına oturması, milletimizin beklentisidir.

Bu vesileyle, 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin yıldönümünde bir kez daha darbeyi, darbecileri ve zihniyetlerini lanetliyor, Yüce Allah’tan ülkemize böylesi karanlık günleri bir daha yaşatmaması için niyaz ediyorum.”

denizli güncel haber sarayköy haber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”