Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY’DE BÜYÜK PATLAMA

Sarayköy’de felaket bir gün yaşandı. Dün öğleden sonra saat 17:00 sularında Tekkeköy ve Tırkaz köylerinde başlayan yangının ardından ilçe birde büyük kaza ile sarsıldı. . LPG yüklü tanker ile greyder taşıyan tır kafa kafaya çarpıştı. Hava basıncı dolayısı ile LPG yüklü tanker patladı.

SARAYKÖY’DE  BÜYÜK PATLAMA

Sarayköy’de art arda iki facia

      Sarayköy’de felaket bir gün yaşandı. Dün öğleden sonra saat 17:00 sularında Tekkeköy ve Tırkaz köylerinde başlayan yangının ardından ilçe birde büyük kaza ile sarsıldı. . LPG yüklü tanker ile greyder taşıyan tır kafa kafaya çarpıştı. Hava basıncı dolayısı ile LPG yüklü tanker patladı. Patlamanın sesi yakın il ve ilçelerden duyuldu. Patlama sonucu ortaya çıkan alev topu birçok yerden görüldü.3 ölü 2 kayıp 10 yaralı olduğu öğrenildi.    

Patlama sesi çevre il ve ilçelerden duyuldu

     Sarayköy’de dün faciaların ardı arkası kesilmedi. Öğleden sonra başlayan büyük yangının hemen ardından ilçe birde kaza ile sarsıldı.  Gece saatlerinde İzmir istikametinden gelip Denizli istikametine doğru seyir halinde bulunan LPG yüklü tanker  , Sarayköy girişindeki ilk kavşakta bölgedeki yangın ile mücadele için olay yerine sevk edilen greyder yüklü tır ile çarpıştı. Çarpışma esnasında hava basıncı nedeni ile LPG yakıtında oluşan gaz sıkışması ile tanker patladı, patlamanın sesi çevre il ve ilçelerden duyuldu. Kazada 3 ölü 10 yaralının yanı sıra 2 kişiye hala ulaşılamadı.

 Denizli Akp Milletvekili Şahin Tin Olay Yerini inceledi

  Patlamanın gerçekleştiği anlarda oluşan gaz nedeni ile çevredekiler zehirlenme nedeni ile uzaklaştırıldı. Yola dökülen yakıtta hemen itfaiye ekiplerince temizlendi. Olay yerine Afad , Denizli büyükşehir ve Sarayköy İlçe İtfaiye ekipleri sevk ve temizleme için sevk edildi. Akp Denizli Milletvekili Şahin Tin, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Tin : Acımız büyük bir günde iki facianın  haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Ölenlere Allah’tan Rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum , dedi.

  3 ölü, 2 kayıp ve 10 yaralı

     İzmir,  istikametinden Denizli’ye doğru seyir halinde bulunan  45 AY 241 plakalı LPG yakıt tankerinin sürücüsü Melih Diğrek (42) olay yerinde hayatını kaybetti. Yangın ile mücadele için Deski tarafından Sarayköy’e gönderilen greyderi taşıyan 20 YS 346 plakalı tırın sürücüsü Hüseyin Avcı (35) olay yerinde hayatını kaybeden bir diğer isim oldu. 10 kişinin yaralı olduğu kaza ve patlamada.  Kaza,   sırasında yakında bulunan bir araçtaki 2004 doğumlu Zeynep Şama ve 2010 doğumlu Efe Şama kardeşlere ise hala ulaşılamıyor. Bölgede arama ve incelemeler tüm hızıyla devam ediyor.

İŞTE O PATLAMAYA NEDEN OLAN LPG TANKERİ

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti