Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Hırsız mı, yoksa…?

Dün sabah 07:00 sıralarında meydana gelen evden hırsızlık girişimi ve araçtan hırsızlık olayı ile ilgili kamera kayıtlarına takılan şahıs rahat tavırlarıyla görüntülendi.

Hırsız mı, yoksa…?

Dün sabah 07:00 sıralarında meydana gelen evden hırsızlık girişimi ve araçtan hırsızlık olayı ile ilgili kamera kayıtlarına takılan şahıs rahat tavırlarıyla görüntülendi. Şahsın ilk binaya girerek çaldığı daire kapısının ardından kimse çıkmaması ve sonra ardından park yerine inerek araca zarar vermesi akıllarda hırsızlık mı; yoksa kasten cana karşımı olduğu şüphesi uyandırdı.

 

İlçemiz Sarayköy Bala Mahallesinde meydana gelen olayda kamera kayıtlarında bina girişi ve çıkışı görüntülenen şahsın sergilediği rahat davranışlar gözden kaçmadı.

Edinilen bilgiye göre ilçemiz Sarayköy’ün Bala Mahallesinde dün sabah saat 07:00’da meydana gelen olayda mahalle ve apartman sakinlerinin tedirginliği izledikleri kamera kayıtlarının ardından arttı. Olay anında şahsın binaya sadece bina sakinlerinin bildiği ve kimsenin kullanmadığı arka giriş kapısından içeri giren hırsız asansörü bulunan binanın asansörü kullanmayarak merdivenlerden çıktığını ve bir daire kapısını çaldığı, bu sırada içeriden kimse çıkmayınca harekete geçeceği anda alt katlardan duyduğu sesle çatıya çıkarak saklanan şahsın daha sonra zemin kata inerek apartmanın ortak kullanım ve araç park yerinde bulunan araçlar içerisinde bir aracın yanına yaklaşarak sert bir cisimle camını kırdı. Ardından aracın içerinde bulunan değerli eşyaları alarak yine sakin tavırları ve soğukkanlılığı ile girdiği arka kapıdan uzaklaşarak olay yerinden ayrıldı.

Kamera görüntülerinde net bir şekilde şahsın üzerinde bulunan ve kapşonlu giysisi ile yüzündeki maske bir müddet sonra açıldığı hırsızın yüzü göründüğü çıktı.

Olayla ilgili emniyet güçlerinde soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Olayın kasten ve daha öncesinden keşif yapıldığı anlaşılırken kimliği şuan için henüz bilgi alamadığımız şahsın yakalanması için gerekli tahkikat başlatıldı.

 

 

 

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KIZILYER SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI
KIZILYER SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!