Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY BELEDİYESİ FESTİVALE HAZIR

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı basın tarafından ilgiyle karşılandı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Pamukkale Doğa ve Off-Road Kulübü (PADOFF) üyeleri de katılım gösterdi.

SARAYKÖY BELEDİYESİ FESTİVALE HAZIR

      Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı basın tarafından ilgiyle karşılandı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Pamukkale Doğa ve Off-Road Kulübü (PADOFF) üyeleri de katılım gösterdi.19-20-21 Mayıs ta boy gösterecek olan festivale ilgi büyük. 19 Mayıs'ta Sarayköy ilçesindeki Çarşı Camisinde mevlit ve lokma hayrı ile başlayacak. Program daha sonra gençlik turnuvası etkinlikleri, kortej yürüyüşü, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Temel atma töreni, panayır alanının açılması ve gençlik konserlerinin yer alacağı festival, 3 gün devam edecek. Başkan Özbaş bu yıl 13’üncü kez düzenlenecek. 13. Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali’ne tüm Denizli halkını davet etti. Başkan Özbaş, Sarayköy'ün Milli Mücadeleye Katılış Yıldönümü ile 13. Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali ve ilçede ilk kez gerçekleştirilecek Off-Road yarışmaları hakkında bilgiler verdi. İlçemizde böyle güzel etkinlikler devam edecektir, Sarayköy halkı olarak buna hazırız dedi.

HEDİYELERİMİZ OLACAK

20 Mayısta da tüm hızıyla ve etkinlikleriyle devam edecek olan festivalde bugünde birçok etkinlikler sürecek. 20 Mayıs'ta, en iyi erik, en güzel buzağı, en güzel koç yarışmaları ve konserlerle devam edecek. Başkan Özbaş bu yarışmaları kazananların güzel ödüllerle ödüllendirileceğini de müjdeledi.

OFF-ROAD COŞKUSU

Ve festivalin son günü Sarayköy halkına ve katılan tüm halka unutamayacakları bir festival sunacaklarını da söyleyen Başkan Özbaş , katılım gösteren herkesin eğleneceğini ve zevk alacaklarını da ekledi.

İlçede ilk kez düzenlenecek olan Pamukkale Doğa ve Off-Road Kulübü (PADOFF) öncülüğündeki Off-Road yarışmasını 21 Mayıs'ta ilçenin Sığma Ada yolu Azmak mevkiinde olacak ve saat 16:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecek. 100 dönüm arazinin 30 dönümünün pist haline getirildiğini belirten Başkan Özbaş: Yarışlara toplamda 30-35 yarışmacı katılacak. Yarışmacıların yarısına yakını Denizli’mizin insanı olduğunu diğer yarısının da başka şehirlerden katılacağını da açıkladı.

FESTİVAL RÜZGARI BÜYÜK KONSER İLE SON BULUCAK

 

Önce Aleyna Tilki sonra Emre AYDIN

Akşam saatlerinde başlayacak olan ve ücretsiz olacak Aleyna Tilki konserinin ardından Emre Aydın ile son bulacak olan festivale katılımın yüksek olacağı ifade edildi. 2 büyük sanatçının son bulduracağı bu festivalde başka şehirlerinde stantları olacak, oraları da gezmenizi tavsiye ederim diyen Başkan Özbaş umarım katılan tüm halkımıza zevk alacakları eğlenecekleri unutamayacakları bir festival yaşatırız , dedi.

 

 

HİÇBİR ZARARIMIZ OLMUYOR

Başkan Özbaş’a gelen bir soruda bütçeyi nasıl karşıladıklarını ve zararlarının ne olduğu soruldu.

Başkan Özbaş: Hiçbir zararımız yok sponsor ve kaynaklarımız tüm masrafları karşılıyor, bize de bunun sadece Sarayköy Belediye Başkanı olarak başını çekmek kalıyor. Buradan bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum, dedi.

24 MAYIS Sarayköy'ün Milli Mücadeleye Katılış Yıldönümü

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş 24 Mayıs’ ta Milli Mücadeleye Katılış Yıldönümü için yapılacak olan belediye binasının karşısında bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyma merasimi yapılacak. Bu merasimin ardından mücadeleye katılımın öncüsü olan Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin kabrini ziyaret edeceklerini ekledi. Hemen ardından Emin Hasan Tokat’ında kabrine ziyarete bulunucaklarını açıkladı.

 

 

SEMPATİK BAŞKAN ÖZBAŞ

 

Basın toplantısının hemen ardından basın mensupları ile bir söyleyişi gerçekleştiren Özbaş sempatik tavrıyla dikkat çekti. Basına Sarayköy eriğini kendi elleriyle dağıttı. Ben Denizli’ye gelip sizler ile buluştum , festivalde de sizlerden iadeyi ziyaret etmenizi bekliyorum dedi. Katılımcılara program sonunda güzel hediyeler dağıttı.

 

24 MAYIS Sarayköy'ün Milli Mücadeleye Katılış Yıldönümü Sempatik başkan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş sarayköy
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”