Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Denizli Büyükşehir Hizmet Destanları Yazıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Büyükşehir Belediyesinin kentte hizmet destanları yazdığını söyledi.

Denizli Büyükşehir Hizmet Destanları Yazıyor

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Varank'ın yanı sıra Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Bakan Varank'a Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Denizli Sancağı'nı gösterdi. 15 Mayıs 1919’da olduğu gibi Denizlililerin 15 Temmuz 2016'da aynı sancağın altında toplandığını anlatan Başkan Osman Zolan, Bakan Varank'a Büyükşehir Belediyesinin kültür yayınlarından bahsetti. 

Başkan Zolan: "Birçok güzel hizmeti şehrimize kazandırdık "

Başkan Osman Zolan ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Denizli'de hizmet destanları yazdıklarını ifade etti. Başkan Zolan, “Şükürler olsun Denizli, Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da göstermiş olduğu belediyecilik anlayışı ile 2004 yılında tanıştı. Bugüne kadar 16 yılda altyapı, üstyapı, parklar, sosyal ve spor alanları ile şehirde ne ihtiyaç varsa hepsi gerçekleştirildi” dedi. Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: “Denizlimiz sanayi, turizm, tarım kenti ama yerel yönetimler anlamında da başarıya ulaşmış bir şehir olarak görüyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, siz değerli Bakanlarımızın, milletvekillerimizin, teşkilatımız ve tüm halkımızla el ele birçok güzel hizmetleri yapmayı Allah’ım bizlere nasip etti. Tekrar ayaklarınıza sağlık, bize güzel müjdeler verdiniz. İnşallah desteğinizle Denizlimize, geleceğimize güzel hizmetler yapmayı Allah’ım nasip etsin” diye konuştu.

Bakan Varank'tan Denizli Horozu pozu 

Denizli'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Bakan Mustafa Varank, yoğun bir ziyaret programı gerekleştirdiklerini söyledi. Güzel ev sahipliği için Başkan Zolan ve beraberindekilere teşekkür eden Bakan Varank, "Güzel bir gündü, Denizli’yi derinlemesine incelemek iyi oldu" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentte hizmet destanları yazdığını belirterek Başkan Zolan'a başarılar dileyen Bakan Varank, hep birlikte Denizli ve Türkiye'yi daha güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti. Ziyarette Denizli Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzalayan Bakan Varank, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Denizli'nin simgesi dev cam horoz heykeli ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

denizli güncelhaber bakanvarank
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!