Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Ölümden Dönen Yolcudan Teşekkür Ziyareti

Fenalaşmasının ardından hastaneye Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsü ile yetiştirilen yolcu teşekkür ziyaretinde bulundu. Ölümden döndüğünü ifade eden Hasbiye Durmuş, kendisini oğluna kavuşturan otobüs şoförüne teşekkür etti.

Ölümden Dönen Yolcudan Teşekkür Ziyareti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'ye ait 360 numaralı Babadağlılar Toki –  Otogar hattında geçtiğimiz salı günü meydana gelen olayda, Hasbiye Durmuş 20 BLD 71 plakalı belediye otobüsüne binmesinin ardından fenalaşmıştı. Otobüs şoförü Bülent Deyneli fenalaşan yolcuyu güzergahından çıkarak hemen Servergazi Devlet Hastanesi'ne yetiştirmişti. Denizli gündemine taşınan olayda şoför Deyneli'nin davranışı büyük takdir toplarken, hastaneden taburcu olan Hasbiye Durmuş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmeleri'ne giderek teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ile şoför Bülent Deyneli katıldı.  

"Beni oğluma kavuşturdu"

Hasbiye Durmuş, olay günü ilaçlarını almak için dışarıya çıktığını, daha sonra 360 numaralı otobüse binmesinin ardından fenalaştığını anlattı. Şoförün kendisinin fenalaştığını anlayıp yanına koştuğunu ifade eden Durmuş, "Allah razı olsun ondan, koştu elimi tuttu, ilaçlarımı verdi" dedi. Hastanede uyandığında otobüs şoförünü televizyonda gördüğünü ve 'Seni bu ağabey hastaneye getirdi, hayatını kurtardı' dediklerini anlatan Durmuş, "Kalp krizi geçirmişim, beni yoğun bakıma aldılar, mucize olarak uyandım. Ağabeyi görmek ona teşekkür etmek istediğimi söyledim.Çünkü beni oğluma kavuşturdu. Sizlere teşekkür etmek için buradayım" dedi.

"Biz her zaman göreve hazırız"

Şoför Deyneli ise, Durmuş'un otobüse binmesinin ardından rahatsızlandığını anladığını belirterek, "Arabayı kenara çektim. Durumu daha da fenalaşması üzerine hemen acil bir şekilde otobüsle hastaneye götürdüm. Allah razı olsun o da  bizi sevmiş saymış buraya kadar gelmiş. Biz her zaman göreve hazırız, vatandaşlarımız bizlere emanet, onların yanındayız" dedi. Ulaşım AŞ Genel Müdürü Gökoğlan ise, geçmiş olsun dileklerini ileterek, ziyaret için teşekkür etti. Olay günü yaşananları anlatan Gökoğlan, "Hakikaten ben de çok mütehassis oldum. Çok şükür hanımefendi iyileşmiş ve ayakta. Şoför arkadaşımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz otobüslerimizde yolcularımızı gidecek oldukları noktalara güvenle ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu. 

DENİZLİ SARAYKÖY DENİZLİ HABER GÜNCEL HABER
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!