Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

MHP’Lİ BAŞKANDAN MANİFESTO GİBİ AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Denizli’de son ilçe kongresini Çal’da yaptı. 12 yıldır başkanlık görevini yürüten ve yeniden güven oyu alan İlçe Başkanı Ali Çiftçi, “Başkanlık koltuğunda oturduğum sürece hiçbir çıkarım, siyasi beklentim olmadı. Bundan sonra da olmayacak. İlçemizin belediye başkanı Fethi Akcan ile birlikte asla ayrımcılık, ayrıştırmacılık yapmadan hizmete devam. Hiç kimseyi siyasi görüşünden ötürü ötelemedik, ötelemeyeceğiz. Tüm Çal halkını aynı ailenin bireyleri gibi görüyoruz” dedi.

MHP’Lİ BAŞKANDAN MANİFESTO GİBİ AÇIKLAMA

MHP’nin Çal İlçe Kongresi, Çal Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Cafer Birtürk, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Çal İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Haşim Ahmet Çil ve partililer katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde, 2008 yılından bu yana başkanlık yapan Ali Çiftçi bir kez daha güven oyu aldı.

BAŞKANIN AÇIKLAMASI SİYASETE DERS NİTELİĞİNDE

MHP Çal İlçe Başkanlığı’nda yeniden güven oyu alan Ali Çiftçi, siyaset arenasında manifesto gibi açıklama yaptı. Çiftçi, “Göreve geldiğimde ilk vaadim belediye başkanlığını kazanmak oldu. 2009 seçiminde az bir farkla başkanlığı kaybettik. 2014’te Fethi Akcan ile kazandık. 2019’da başarımızı perçinledik. Şahsımın ve ekibimin siyasetten hiçbir beklentisi olmadı, bundan sonra da olmayacak. Hiç kimseyi ötekileştirmedim, ayrımcılık, ayrıştırmacılık yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım. Belediye Başkanı Fethi Akcan ile yapılacak olan hizmetlerde sürekli istişare halindeyiz. Akcan ile birlikte tüm Çal halkını aynı ailenin bireyi gibi görüyoruz. Siyasi görüşünden ötürü kimseyi ötekileştirmedik. Siyaseti hizmet aracı olarak görüyorum. Şahsımın ve ekibimin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siyaseti kullanarak hiçbir çıkar gözetmeyecek. Çal halkına bir rdönem daha hizmet edeceğim için mutluyum” dedi.

BAŞKAN AKCAN KUTLADI

Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, yeniden göreve seçilen Ali Çiftçi ve ekibini kutladı. Akcan, kısa sürdürdüğü konuşmasında özetle şunları söyledi;

“Bölgemizin, insanlarımızın ve Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Çal’ı daha güzel yerlere taşımanın gayreti içinde olacağız. Çal için hep ‘Aynı sokağın çocuklarıyız’ ifadelerini kullandık, bu düşünce bizim yaşam tarzımız oldu. Bu ailenin tüm bireylerinin mutlu olması için çalışmaya devam.”

AYHAN, ÇAL’A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

İl Başkanı Cafer Birtürk, ilçe kongresinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin divana gönderdiği kongre mesajını okudu. Kongrede divan başkanlığı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ise, partililere yaptığı konuşmasında, “Çal bizim için özel ve güzel bir yer. 2019 seçimleri öncesi

Türkiye’de belediye başkan adayımızı açıkladığımız ilk yer Çal oldu. Çal’ı bir kez daha kutluyorum. MHP olarak Türkiye’nin siyasi, ekonomik, sosyal ve askeri anlamda hep yanında olduk, uzlaşmacı davrandık. Devletimizin geleceği ve bekası için yüne uzlaşmacı tavrımız devam ediyor. 2008’de göreve geldiğinde bizlere taahhütlerde bulunan ve bu taahhütleri yerine getiren Ali Çiftçi ve ekibini kutluyorum” diye konuştu.

İŞTE MHP’NİN LİSTESİ

Ali Çiftçi Başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Muammer Yapıcı, Veysel karani Şavkıran, Seyhan Bacak, Ferhat Bahçacı, İbrahim Çaka, Halil Dalgıç, Ahmet Karakaş, Mehmet Karagönlü, Mustafa Gökgöz, Osman Keser, Ziya Şen, Ahmet Aydın, Ahmet Dutar, Ali Sarı ve Süleyman Horasan.

İl delegeleri ise şu isimler oldu; Ali Çiftçi, Hüseyin Süren, Fethi Akcan, Sait Beyhanoğlu, İlhan Mezgit, Ziya Şen, Ali Oktay, Seyhan Bacak, Ali Sarı ve Ahmet Karakaş.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti