Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖYLÜ ESNAFIN ÖRNEK DAVRANIŞINA JESTLE KARŞILIK VERDİ

Yolda kalan vatandaş Sarayköylü bir esnafa güvenip arabasını bıraktı, günler sonra geri gelen vatandaş arabasının arızası giderilmiş halde teslim aldı. Arabasının alıp dönen vatandaş daha sonra Sarayköylü esnafa çok güzel bir jest yaptı.

SARAYKÖYLÜ ESNAFIN ÖRNEK DAVRANIŞINA JESTLE KARŞILIK VERDİ

İnsanlığın ölmediğini gösteren ve iç ısıtan olay Sarayköy ilçesinde meydana geldi. Sarayköy otogarında Kafe Mafe isimli mekanın işletmeciliğini yapan Ömer Ali Geyik ( 26 ) geçtiğimiz Kurban Bayramı’nın 2. Gününde iş yerini açtı. Akşam saatlerinde işletmeye gelen Ali Işık (52)  aracının bozulup yolda kaldığını ve bir tamirci aradığını söyledi. Tanıdığı tamircileri arayan Ömer Ali Geyik bayram dolayısıyla kimseye ulaşamadı. Başka bir ile gidecek olan vatandaş ise çareyi aracını Geyik’e bırakmakta buldu.

KENDİ ARABASI GİBİ İLGİLENDİ

Kendisine emanet bırakılan otomobil ile kendi arabası gibi ilgilenen Ömer Ali Geyik Ali Işık’ın arabasını bayram sonrası açılan sanayiye götürdü. Burada arızasını tespit ettirdi ve otomobili tamir ettirdi. Ardından işletmesine gelen Geyik otomobilin sahibini beklemeye başladı. Gittiği şehirden dönen Işık, İse bozuk halde bıraktığı otomobilini tamir edilmiş ve temizlenmiş halde  teslim aldı. Otomobilin tamir ücretini Geyik’e ödeyip teşekkür ederek yaşadığı şehre doğru yola çıktı.

BAĞLAMA HEDİYESİ GÖNDERDİ

Ömer Ali Geyik ile araç sahibinin girdikleri küçük sohbet esnasından Işık, Geyik’in bağlamaya merakı olduğunu ve öğrenmeye çalıştığını duyunca. Geyik’e kendisine yaptığı iyiliğin karşılığında bir sürpriz yapma kararı aldı. Geyik’e bağlama hediye göndermek isteyen vatandaş olaydan sonra Geyik’e ulaşarak bir adres istedi Geyik, otomobil ile alakalı olabilir diyerek adresi verdi, ertesi gün ise iş yerine gelen koliyi ve göndericinin ismini görünce ise hem şaşırdı hem mutlu oldu. Geyik kendisine gelen kargo paketini açtığında ise ayrı bir sevinç yaşadı. Çünkü kargodan hediye olarak almayı düşündüğü bağlama çıkmıştı.

“BEN ASLA KARŞILIK BEKLEYEREK BİR ŞEY YAPMADIM”

Aldığı hediye karşısında çok duygulanan Geyik” Ben insanlık görevimi yaptım dışarıdan birisi ilçemizde aracıyla kalmış, benim işletmemi açık görüp gelmiş, bende isteğini geri çevirmedim emanetini sağ salim teslim ettim. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Elbette bunları yaparken en ufak bir karşılık beklentisi içerisinde olmadım. Ama Ali Işık’ın bunu düşünüp hediye olarak göndermesi beni ayrıca duygulandırdı. Bu sıralar bağlama merakım başladı derslere başladım. Artık bağlamayı her çaldığımda bu  anı benimle yaşayacak” dedi.

sarayköy sarayköyhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!