Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

GURME RESTORAN SARAYKÖY'DE AÇILDI

Sarayköy ilçesine yakışan bir Et Restoranı, Gurme Köfte Restoran açıldı. Farklı lezzetleri ve şık dekorasyonuyla misafirlerini bekliyor.

GURME RESTORAN SARAYKÖY'DE AÇILDI

Yeme içme konusunda her zaman farklı tatları ile ön plana çıkan Sarayköy ilçesine bir lezzet durağı daha katıldı. Yerel tatların yeniden yorumlandığı lezzetler, Et mutfağının vazgeçilmezleri ve hepimizin bazı olmazsa olmazları bulabileceğiniz GURME RESTORAN Sarayköy’de açıldı.

Turizm ve restoran konusunda önemli kurumlarda çalışan Mehmet Dizlek ve Gamze Dizlek çiftinin açtığı bu yeni mekan, Atatürk Caddesi No 15’de Vestel Bayi karşısında misafirlerini bekliyor. Türkiye’de çok sayıda şubesi bulunan Et Restoranından transfer ettikleri ustaları, kendi biriktirdikleri lezzetli deneyimleri ile hem çok tanıdık hem de içerisinde farklılıklar barındıran bir restoran olarak iddialı bir alternatif oluşturuyor. Restoranın dekorasyonunda misafirlerin keyifle ve uzun saatler geçirebilecekleri bir mekan olmasına özen gösterilmiş.

İşletmeci Gamze Dizlek, “Gurme Restoranı zihnimizde canlandırdığımızda hedeflediğimiz tatlar vardı. Benim ustasından öğrendiğim Ödemiş Köfte, Köftesini kendim hazırladığım ev yapımı hamburger, kuzu ciğer, kuzu küşleme, doğru marinasyon ile dinlendirilmiş eşsiz antrikotumuz  ve benim günlük yaptığım tiramusu, çikolatalı puding ve sütlaç gibi mutlaka yakalamak istediğimiz iddialı lezzetleri şimdi misafirlerimize keyifle sunuyor, memnun kaldıklarını belirten güzel yorumlarıyla mutlu olurken yeni tatlar sunmak için çalışıyoruz.” Dedi.

Ayrıca paket servis ile hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Dizlek, 0546 415 415 0 nolu telefonu arayan herkesin lezzete bir telefon uzağında olduğunu söyledi.

sarayköy sarayköyhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”