Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

AK Partili Şahin Tin’den ihanet girişiminin 4. yıldönümü mesajı:

15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİNİN TOPYEKÜN DİRİLİŞİDİR!

AK Partili Şahin Tin’den ihanet girişiminin 4. yıldönümü mesajı:

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz’un Türkiye’nin demokrasi tarihinin dönüm noktalarından biri ve Türk milletinin topyekûn dirilişi olduğunu belirtti. Şahin Tin; “Millet olarak ne 15 Temmuz’u unutacağız, ne de tetikte olmaktan vazgeçeceğiz. Hainler bitmiş değil. Tehlike de geçmiş değil. Bizler bu ihanet şebekelerine karşı her an teyakkuzda olmayı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz darbe girişiminin 4. yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Türkiye’nin varlığına, birliğine, beraberliğine ve yarınlarına savaş açan hainlerin ihanet girişimlerinin hiç bitmeyeceğini, bu nedenle millet olarak uyanık olmak gerektiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Birliğimizi bozmaya çalışanlara inat daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz. Ülkemizi sekteye uğratmak için bekleyen akbabalara asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN BEKASINA SALDIRDILAR”

15 Temmuz gecesi yaşananları bekamıza bir saldırı olarak değerlendiren Milletvekili Şahin Tin; “Bundan 4 yıl önce milletimiz karanlık geceyi, iradesi, cesareti ve feraseti ile aydınlattı. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen halkımız ihanet şebekelerinin saldırılarını püskürtmek için tankın, tüfeğin, silahın karşısına çıplak yumruklarıyla çıktı. Yerli ve milli olan her şeye husumet besleyenler, darbelerle, cunta hareketleriyle milletimizin değerlerine saldıranlar ve tarihimizi yok etmek isteyenler yeni ihanet planı ile 15 Temmuz’da bir kez daha sahneye çıkmışlardır. Çukurlarından başını kaldırmaya kalkışan, pörsümüş ve çürümüş zihin artığı FETÖ terör örgütü mensupları milletimizin çelik bileği ve güçlü iradesi karşısında yerle yeksan olmuştur. Millet olarak ne 15 Temmuz’u unutacağız, ne de tetikte olmaktan vazgeçeceğiz. Hainler bitmiş değil. Tehlike de geçmiş değil. Bizler bu ihanet şebekelerine karşı her an teyakkuzda olmayı sürdüreceğiz” dedi.

“MÜBTEZELLERE GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

“İradesine uzanan elleri cesaretiyle kıran milletimiz ruhunu şeytana satmış müptezellere 15 Temmuz gecesi geçit vermedi ve bundan sonra da asla geçit vermeyecek” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemize ihanet edenler de, sevgi ve muhabbet besleyenler de 15 Temmuz gecesi ortaya çıktı. Esaret boyunduruğu takarak bir milleti tarih sahnesinden sileceğini zanneden kalleşler, vakur duruşunu bozmadan ferasetini ortaya koyan bayrak yürekli milletimizin her bir ferdi karşısında varlık gösterememiştir. Söz konusu vatan ve bağımsızlık olduğunda her şeyden vazgeçerek vatan savunmasına katılan kahramanlarımızın yazdığı bu destan, nesiller boyu dilden dile, gönülden gönüle taşınacak ve tarihin altın sayfaları arasında ebediyen yer alacaktır. 15 Temmuz bize üstadın şu güzel sözünü hatırlatıyor. Üstad, ‘Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır’ diyor.”

“MİLLETİMİZ BU HABİS ZİHNİYETE ASLA FIRSAT VERMEYECEK”

Türk milletinin ve Anadolu topraklarının tarih boyunca nice saldırılara ve ihanetlere uğradığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Kör ve kokuşmuş zihniyet hiç boş durmadı. Devletimizin güçlü duruşundan, bayrağımızın dalgalanmasından, İstiklalimizin ve istikbalimizin yeni umutlarla daha da güçlü yarınlara emin adımlarla taşınmasından, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizden hep rahatsız oldular, olmaya da devam edecekler. Ancak bilinmelidir ki; aziz milletimiz bu habis zihniyete nasıl yaşanan bu zor zamanlarda ve karanlık gecelerde fırsat vermediyse bundan sonra da asla fırsat vermeyecektir. Bizler tarihi sorumluluğumuzu omuzlarımızda taşırken gelecek nesillere daha güçlü bir ülke bırakmanın da hayalini taşıyoruz. Bu bilinçle çalışıyor ve vatanımıza olan borcumuzu bu heyecanla yerine getirmenin gayretini gösteriyoruz. Bizler son nefesimize kadar çabalamaktan, gayret etmekten geri durmayacağız. Bu kutlu davanın sancağını milletimiz ile birlikte onurla taşıyarak gelecek nesillerimize bir emanet bilinciyle ulaştırmaya kararlıyız” dedi.

“ŞÜKÜR ŞAFAĞA KAVUŞTUK”

Darbe girişiminin en önemli eşiklerinden birinin de Denizli olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “O geceyi iliklerime kadar yaşadım. Milletimiz ile aynı safta tıpkı istiklal harbinde ecdadımızın durduğu gibi kararlı ve cesur bir şekilde vatanımızı, bayrağımızı ve irademizi savunmak için kahramanca ve dimdik durduk. Hainlerin Denizli üzerinden organize ettikleri ihanet planını Çardak ilçemizde hemşerilerimiz ile birlikte bozduk. Bu kalleşliği ne unuturuz ne de unuttururuz. Kalkışmanın başladığı ilk saatten millet iradesinin tam anlamıyla ülkeye hâkim olduğu, şer odaklarına hizmet eden asker elbisesi giyerek devletin içine sızmış teröristlerin ele geçirildiği son ana kadar vatan müdafaasından bir adım geri atmadan cesaretle mücadele ettik. Milletimizin dilinde sokaklarda yükselen tekbirler, camilerden yükselen salâlar, ellerde bayraklar ve yüreklerdeki cesaret bu ağır saldırıyı bozguna uğratmayı başarmıştır. O gece hep söylediğimiz gibi “şükür şafağı gördük”. Bizi şafağa kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Allah bu asil milletimize bir daha böylesi karanlık geceler yaşatmasın” dedi.

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN FEDAKÂRLIKLARI SAYESİNDE AYAKTAYIZ”

Milletvekili Şahin Tin, açıklamasının sonunda; “Her karışında nice kahraman yiğitlerin yattığı bu mübarek topraklar uğruna hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi hürmetle ve minnetle yâd ediyorum. Ülke olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da şehit ve gazilerimizin fedakârlıkları ve cesaretleriyle ayakta kalmaya, millet olarak dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi.

sarayköy sarayköyhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!