Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BEZ TEKSTİL’DEN AKUT’A BÜYÜK DESTEK!

Denizli tekstil sektörünün köklü ve başarılı firmalarından BEZ Tekstil, Türkiye’nin en ünlü ve en güvenilir Arama Kurtarma Derneği AKUT’un pantalon sponsorluğunu üstlendi. AKUT; doğal afetler, kaza, kaybolma gibi olaylarda gönüllülük esasına dayalı çalışan Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olarak kabul ediliyor.

BEZ TEKSTİL’DEN AKUT’A BÜYÜK DESTEK!

Denizli tekstil sektörünün köklü ve başarılı firmalarından Bez Tekstil, sivil toplum kuruluşuna yaptığı destekle önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. AKUT’un pantalon sponsorluğunu üstlenen BEZ Tekstil, proje kapsamında 27 ilde, binin üzerinde kamuflaj pantalon desteği sağladı.

 

Bez Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Kelleci, BEZ Tekstil Yönetim Kurulu Binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada “BEZ Tekstil olarak, doğal afet, kaza, kaybolma gibi olaylarda gönüllülük esasına dayalı çalışmalar yürüten ve Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan AKUT’a pantalon sponsorluğu ile farkındalığı arttırmayı istediklerini ” ifade etti.

 

Bez Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Güliz Kelleci de ayrıca şunları ekledi: “Her bireyin, yalnızca birey için değil, toplum için faydalı olacak şekilde hareket etme sorumluluğu vardır. BEZ Tekstil olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak ve topluma fayda sağlamak bireyler ve kurumlar açısından önemli bir eylem, bu yüzden kişileri ve kurumları bu ve benzeri STK’ları desteklemeye davet ediyorum.”

 

AKUT’tan BEZ Tekstil’e Teşekkür Plaketi

 

Plaket takdimi sonrası açıklamada bulunan AKUT Denizli Başkanı Cengizhan Öztürk, 'Özellikle toplumsal meselelere duyarlılık anlamındaki projeleri ve kurumumuza yönelik gönüllü destekleri ile iyilik halkasının bir parçası olarak önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk desteği sağlayan BEZ Tekstil’e yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür plaketini takdim ederiz" dedi.

 

“Sosyal Sorumluluk, Bireylerin ve Kurumların Yurttaşlık Görevidir”

 

Sosyal sorumluluğun, bireylerin ve kurumların yurttaşlık görevlerini yerine getirmelerinden sorumlu oldukları etik bir teori olduğunu ve bireyin ya da kurumların eylemlerinin tüm topluma fayda sağlaması gerektiğini vurgulayan Öztürk, “Gerçek şu ki, bir kurumsal sosyal sorumluluk planına katılmanız gerçek bir nedendir, daha az şanslı olanlara yardım edebiliyorsanız yaptığınız doğru bir şeydir ve sadece kendiniz için değil işiniz için de gerçek bir fayda sağlayabilirsiniz. Dolaysız ya da STK’lar aracılığıyla dolaylı yollardan insanlara yardım etmek, yapılması güzel bir şey ve kendi başına inanılmaz derecede önemli bir şey, kendi refahınız için önemli olmasının yanı sıra, size farklı bir bakış açısı kazandırmaya yardımcı oluyor.” dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!