Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

DEMİREZEN İDDİALARA TEK TEK CEVAP VERDİ

Bugün bazı internet haber sitelerinde çıkan iddialar sonrası geçmiş dönem Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, sessizliğini bozdu.

DEMİREZEN İDDİALARA TEK TEK CEVAP VERDİ

Geçmiş dönem  Belediye Başkanı Salim Demirezen Başkanlığı döneminde başlanılan Babadağ TOKİ Konutları, çekilişi yarın yapılacak. Yapılacak olan çekiliş öncesi ortaya atılan bazı iddialar ise bugün en çok tartışılan konulardan birisi olurken, Demirezen, bu iddiları ortaya atanlara adeta ateş püskürdü.

Yaptığı yazılı açıklamada hem iddiayı ortaya atanlara hem de bunu basın yoluyla kendisinden görüş dahi alınmadığını ifade ederek çok sert cevap verdi.

Demirezen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Bugün internet sitelerinde ‘’ Toki kuraları ilçeyi karıştırdı’’ şeklinde Babadağ ile ilgili haber yapılmıştır.

Konuyla ilgili açıklama gereği doğmuştur.Kamuoyunun sağlıklı bilgilenmesi için bu açıklamayı yapıyorum

1- Şahsımın iddialara sessiz kaldığı doğru değildir.Her vatandaşımız aydınlatılmaktadır.Ayrıca haberi yapanlardan hiçbir kimse görüş sormak için beni aramış değildir.

2- İlçemizin karıştığı gibi bir husus yoktur. Bu yanlış bir yorumdur.

3- Devletimizin büyük katkısı ve çabalarımızla ortaya çok başarılı bir konut uygulaması ortaya çıkmıştır.Böyle olunca katılım koşullarında engel görünen hemşehrilerimizin birkaçının üzüntü ile tepki vermesini anlayışla karşılamak gereklidir. Bu tepki verenlerin içinde Ak partilerin de bulunması partimizin adaletini gösterir ve bu şikayetçi olduğu söylenen  arkadaşlarımızında başvurusu kabul edilmeyenlerin içinde olduğunu düşündüğümüzde üzüntüleri anlaşılmaktadır.

4- Bunu kabartıp sorun göstermek Babadağı sevmeyenlerin işidir, bundan kaçınmak gerekir.

5- Haberlerde şimdiki ilçe belediye başkanı ve bir milletvekilinin adı yarım yamalak geçmiştir. Yanlışlık olsa gerektir. Beyanları var mıdır yok mudur hiç belli değildir. Bu nedenle bir şey söylemek cevap vermek mümkün değildir.

6- Şahsımla ilgili yakınlarını kayırma iddiaları tamamıyla iftiradır. İspat etmeyen iftiracı ve alçaktır.

7- TOKİNİN katılım koşullarının temel unsurlarından engellerinden biri ADINA KAYITLI TAŞINMAZ BULUNMASI dır. Kuraya katılma hakkı elde edemeyen hemşehrilerimizin durumu bu nedenledir.

8- Bu engeli olmasına rağmen kuraya katıldığı iddia edilen varsa isimleri derhal bize verilmelidir. Biz Ak parti olarak takipçisiyiz.

9-  Güzel Babadağımıza bu güzel eserin hayırlı olmasını dileriz. Ev talebi olan vatandaşımızın ihtiyaçları her zaman devletimizce ilgiyle ele alınacağından yeni eserler üretileceğinden kimsenin şüphesi olamaz.

 

sarayköy sarayköyhaber babadağ
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!