Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY'ÜN SOKAK SOKAK KORONA HARİTASI GÜNCELLENDİ

SağlıkBakanlığı tarafından geçtiğimiz ay kullanıma sunulan “Hayat Eve Sığar” telefon uygulamasında Türkiye’nin bölgesel korona virüs haritası güncellendi.

SARAYKÖY'ÜN SOKAK SOKAK KORONA HARİTASI GÜNCELLENDİ

Nisan ayı içerisinde kullanıma sunulan cep telefonu uygulamasına gelen özellik sonrası çok ilgi gördü.  Sağlık Bakanlığı tarafından il ve ilçelerin sokak sokak korona haritasını gösteren uygulama 29 Nisan’da güncellenmişti. Dün gece tekrar güncellenen harita ile birlikte yeni vaka bölgeleri ortaya çıkarken, bazı bölgelerde geçen sefer var olan vakaların bittiği gözlemlendi.

SARAYKÖY’DE ÜÇ MAHALLEDE BİTTİ

11 Mart’ta ülkemizde görülen ilk vakadan kısa bir süre sona Sarayköy ilçesinde İstanbul’dan ailesinin yanına gelen bir üniversite öğrencisinde görülen Sarayköy ilçesi Sığma Mahallesinde kaydedilen ilk vaka ve aynı mahallede sonrasında ortaya çıkan vakaların güncellenen harita ile sona erdiği gözlemlendi. Ayrıca yine Sarayköy ilçesi sınırları içerisinde bulunan Tosunlar mahallesinde görülen bir vakanın da sona erdiği görüldü. Son güncellemenin ardından ilçe merkez mahallelerinden olan Bala Mahallesinde görülen vakanın da bittiği görüldü.

1 YENİ MAHALLEDE DAHA VAKALAR ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz 29 Nisan’da yayınlanan haritada vaka görülmeyen ama dün gece itibariyle uygulamanın güncellenmesinin ardından ilk defa vaka görülen 1 mahalle daha ortaya çıktı.

Sarayköy ilçesine bağlı Beylerbeyi Mahallesi, Tepeköy Mahallesi ve Ahmetli Mahallesi sınırları içerisinde yeni vakalar kaydedildiği geçen haftaki güncellemede ortaya çıkmıştı. Buralarda ortaya çıkan vakalar devam ederken Gerali Mahallesi snırları içerisinde de ilk defa vaka görüldüğü tespit edildi. Son güncelleme sonrası Sığma, Tosunlar ve Bala mahallesinde bitmesine rağmen, yeni vakaların görüldüğü 3 mahalle ile birlikte Sarayköy ilçesinde korona virüs görülen ve şuan halen pozitif vakaların devam ettiği mahalle sayısı 10’a yükseldi.

Mahalleler sırasıyla şu şekildi Atatürk Mahallesi, Aşağı Mahalle, Ahmetli Mahallesi Gerali  Mahallesi, Beylerbeyi Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Duacılı Mahallesi, Köprübaşı Mahallesi, Tepeköy Mahallesi, Uyanık Mahallesi oldu. 

ATATÜRK MAHALLESİ

AŞAĞI MAHALLE

AHMETLİ MAHALLESİ 

BEYLERBEYİ MAHALLESİ

CUMHURİYET MAHALLESİ

DUACILI MAHALLESİ

GERALİ MAHALLESİ

KÖPRÜBAŞI MAHALLESİ

TEPEKÖY MAHALLESİ

UYANIK MAHALLESİ

sarayköy korona sarayköyhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KIZILYER SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI
KIZILYER SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!