Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY MASTERLER 1926'YA DA BU YAKIŞIR

11 Mart’ta ülkemizde görülen ilk vakanın ardından virüsün yayılmasını ve bulaşmasını en aza indirmek için uygulanan yasak ve kısıtlamalar içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayında da devam etti.

SARAYKÖY MASTERLER 1926'YA DA BU YAKIŞIR

Alışkın olmadığımız bir Ramazan geçirdiğimiz şu günlerde camilerin ibadete kapalı olmasıyla teravih namazları camide kılınmazken, en büyük dayanışma örneklerimizden olan toplu iftar sofraları da bu sene kurulamadı.

Her sene Sarayköy’de toplu iftar yemeği düzenleyen gruplardan olan Sarayköy Masterler 1926, grubu da buldukları çözüm ile yine gönülleri fethetti. Sarayköy Masterler 1926 ailesi üyeleri korona virüs salgınından dolayı düzenleyemedikleri iftar yemeği yerine yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye Ramazan erzak kolisi göndermeye karar verdi. Bugün itibariyle sosyal medya hesaplarından aldıkları bu kararı açıklayan yaklaşık 50 aileden oluşan Sarayköy Masterler 1926’ya kısa sürede aile dışından da destek telefonları gelmeye başladı.

Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen yüzlerce aileye, içerisinde erzak olarak her şeyin bulunduğu kolileri  göndermeye başlayan Sarayköy Masterler 1926 yetkilileri sadece Sarayköy’den değil İzmir, Aydın ve Denizli şehir merkezinden hayır severlerinde bu kampanyaya katılmak için kendilerine ulaştıklarını aktardı.  

Sarayköy Masterler 192’dan bir yetkilisi Hasan Aslan, yaptığı açıklamasında”Her yıl Sarayköylü vatandaşlar ile iftar sofrasında buluşuyorduk, paylaşıyorduk. Bu sene korona virüs salgınından dolayı toplu iftarların yasaklanmasının ardından bizlerde aileler olarak orada harcanandan daha fazlasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya karar verdik. Bu zor zamanlarda herkes gibi bizlerde elimizi taşın altına koyarak vatandaşlarımızla elimizdekini paylaşmak istedik.” Dedi.

Ayrıca yardım kampanyasına katılımın sadece Saraykö’den değil diğer illerden de yoğun bir şekilde ilgi gördüğünü açıklayan Aslan,  "Sosyal medya hesaplarımızda çağrımızı yaptık, yaptığımız çağrıdan kısa bir süre sonra sadece Sarayköy Masterler 1926, aileleri değil diğer vatandaşlarımızda destek olmak istediler. Öyle ki İzmir, Aydın ve Denizli şehir merkezinde bulunan dostlarımız da sağ olsunlar bizlere ulaşarak destek vermek istediklerini söylediler” dedi.

Yaptıkları Ramazan Erzak paketine destek vermek isteyen vatandaşların kendilerine ulaşması dahilinde kampanyaya katılabileceklerini açıklayan yetkililer ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerden tanıdıkları olanlarında yine kendilerine ulaşarak kimler olduğunu söylemelerinin yeterli olduğunu aktardı.

sarayköy sarayköyhaber sarayköyspor sarayköymasterler1926
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!