Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Büyükşehir'den online fizyoterapi

Kovid-19 tedbirleri kapsamında evinde kalan vatandaşlar için online spor hizmeti sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı, verimli ve kaliteli zaman geçirmesi için online fizyoterapi de başlattı. Fizyoterapi uygulamaları Denizli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayımlanıyor.

Büyükşehir'den online fizyoterapi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşların daha verimli ve kaliteli zaman geçirmesi için "Evde Kal Evde Spor Var" sloganıyla başlattığı online spor hizmetinin yanında online fizyoterapi hizmetine de başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen pilates eğitimleri ile birlikte fizyoterapi uygulamalarının da video çekimleri yapılarak yayınlanıyor. Fizyoterapist Fatma Nur İpeker tarafından verilen terapi Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilirken, hastalık çeşitlerine göre de çekilen fizyoterapi videoları Denizli Büyükşehir Belediyesinin youtube ve sosyal medya hesaplarından (facebook, twitter ve instagram) paylaşılıyor.

 

Hastalık çeşitlerine uygun yayınlar da yapılıyor

 

Fizyoterapi uygulamalarının koronavirüs tedbirleri kapsamında evinde kalan vatandaşların daha sağlıklı, verimli ve kaliteli zaman geçirmelerinde önemli rol oynayacağını ifade eden Fizyoterapist Fatma Nur İpeker, bunun yanında söz konusu çalışmanın fizyoterapi tedavileri yarıda kalan vatandaşlar için de olduğunu söyledi. Çalışmayla hastalık çeşitlerine uygun programlar da oluşturduklarını belirten Peker, her hasta grubuna uygun ayrı ayrı videolar çektiklerini belirtti. Fizyoterapist Fatma Nur İpeker, şöyle konuştu: "Burada temel olarak normalde yaptığımız terapiyi, rehabilitasyon programlarını ev düzeyine gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kalp, tansiyon, koah hastaları, kronik akciğer rahatsızlığı olanlar, yaşlı gruplarının evlerinde yapabilecekleri, gebelerimiz, çocuklarımız, kanser hastalarımız, bel boyun ağrısı olanlar ve fibromiyarji hastaları için ayrı ayrı videolar çekiyoruz" dedi.

 

"Evde kalalım, sağlıklı kalalım"

 

Evde kalanlara, aktif ve kendi bedenleri izin verdiği ölçüde hareketli kalmalarını öneren Fizyoterapist Fatma Nur İpeker, "Denizli Büyükşehir Belediyesi bizlerin evde kalmaları için çok güzel bir program başlattı. 'Hepimiz evde kalalım, aktif ve sağlıklı kalalım' sloganıyla hareket ediyoruz. Bol bol solunum egzersizleri yapalım. Herkesin kendine uygun egzersizler yapmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın vücutlarını zorlamadan kendi kapasitelerinde egzersiz yapmalarını öneriyoruz."

sarayköy denizli sarayköyhaber fizyoterapi yayın spor evdekal koronavirüsü
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”