Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BAŞKAN ONLARA TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMADI

Sokağa çıkma yasağının ardından yürüttüğü dayanışma ile takdirleri toplayan Başkan Özbaş, bu çalışmalarda katkısı olan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

BAŞKAN ONLARA TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMADI

Türkiye’nin 81 il ve ilçesinde görülen vakaların ardından getirilen 48 saatlik sokğa çıkma yasağının ardından Sarayköy Belediyesi yoğun tempoda çalıştı. Salgının çıktığı ilk günden itibaren bir çok çalışmaya imza atan Sarayköy Belediyesi ilk olarak tüm ilçede dezenfekte çalışmaları yapmaya başlamıştı.

65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması kısıtlandıktan sonra pazar yerlerinde onların alış verişini yapan ekipler, en son hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağında vatandaşların hizmetindeydi. Cumartesi ve Pazar günü ekipler ilçenin 32 mahallesindeki tüm vatandaşlara ekmek servisi yaptı.  Ayrıca yasağın ilan edildiği ilk andan itibaren kendi gsm numarasını sosyal medyadan paylaşan Başkan Özbaş, kendisine gelen tüm istek ve talepleri 24 saat hizmet anlayışı ile gerçekleştirdi.

“YOL DURMUYORSA YOL ARKADAŞINDANDIR”

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, koronavirüs ile mücadelede devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak, "Yol yormuyorsa, yol arkadaşındandır" derler... Sarayköy'de bu sözü bir kez daha tescilledik.

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin hemen ardından, bir çağrımızla koşan, elini taşın altına koyan ve 30 bin vatandaşımızın mahallesine, sokağına, evine kadar giderek kimseyi ekmeksiz bırakmayan fırıncılarımıza ve çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için mesai gözetmeden canla başla koşturan mesai arkadaşlarıma, canımızı emanet ettiğimiz çok kıymetli sağlık çalışanlarımıza, ilçemizin ve halkımızın güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan kahraman polislerimize, jandarmalarımıza ve bekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim ayaklarına taş değirmesin inşallah.

Ve tabiki, bizleri bir belediye başkanı olarak değil evladı, abisi, kardeşi gibi gören, derdini, sevincini, kederini bizlerle paylaşan, bedenen yan yana olmasakta gönüllerimizin her zaman bir olduğu siz kıymetli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin inşallah.

Bu süreç elbet bitecek. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşama tüm Sarayköy olarak hep birlikte devam edeceğiz. Sizlerden ricam tedbirleri elden bırakmayın, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın. Alınan tüm kararlara, sağlık ve hijyen kurallarına çok daha fazla dikkat edin. Çünkü hiçbir hastalık bizim alacağımız tedbirlerden güçlü değildir.” Dedi.

sarayköy sarayköyhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!