Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

POLİSİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Milli bekamıza yönelen tüm saldırılara göğsünü siper eden, huzur ve güvenliğimizin teminatı için özveriyle ve fedakârca görev yapan emniyet mensubu kahramanlarımız için ne yapsak az kalır, haklarını ödeyemeyiz” dedi.

POLİSİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, mesajında Polis Teşkilatı’nın her dönem Türk milletinin sığındığı en güvenli liman olduğunu belirtti.

 

“VARLIĞIMIZA YÖNELEN TÜM SALDIRILARA GÖĞÜSLERİNİ SİPER ETTİLER”

 

Milletvekili Şahin Tin; “Tarihimiz boyunca her dönemde milletimizin huzur ve güvenliğini özveriyle sağlayan fedakâr polis teşkilatımızın her bir mensubunu bu anlamlı gün vesilesiyle sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Millet olarak ağır imtihanlar verdiğimiz dönemlerden geçtik. Huzurumuza yönelen, birliğimize saldıran, kardeşliğimizi yaralamak isteyen nice hainler oldu ve nice saldırılara maruz kaldık. Tüm bu saldırıların üstesinden gelmek için hep birlikte büyük mücadeleler verdik. Bu evrelerde polis teşkilatımızın azimle ve cesaretle sergilediği gayret ve verdiği emek asla yadsınamaz. Milli bekamıza yönelen tüm saldırılara göğsünü siper eden huzur ve güvenliğimizin teminatı kahramanlarımız için ne yapsak az kalır, haklarını ödeyemeyiz. Devletimize, birliğimize, kardeşliğimize, huzur ve güvenliğimize yönelen tüm saldırıları kahramanca mücadele ederek canları pahasına önleyen nice yiğitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onlar bu toprakların asil evlatları ve gerçek varisleridirler” dedi.

 

“HER KOŞULDA GÖREVLERİNİN BAŞINDALAR”

 

Türk Polis Teşkilatının deneyim ve tecrübesiyle büyük başarılara imza attığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Üstün vazife anlayışıyla bugüne kadar görevini yerine getirerek gurur kaynağımız olan emniyet mensuplarımız bundan sonra da milletimizin övünçle andığı ve hayırla yâd ettiği kimlik olmaya devam edecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz. Korona salgınına karşı ülke olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte toplumun birçok kesimi evlerinde kalırken yine emniyet mensuplarımız sokaklarda halkımızın hizmeti için fedakârca görev yapmaktadırlar. Her koşulda görevinin başında olan tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, vazifelerinde üstün başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu anlamlı gün vesilesiyle, görevi başında şehit olan kahraman polislerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla yad ediyorum” dedi.

sarayköy 10 nisan polishaftası sarayköyhaber saraykoy denizli
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti