Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Esnaf mutlu: “Hizmet ayağımıza geldi”

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından 20 Şubat 2020 Perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek DTO Çivril İlçe Temsilciliği, ilçedeki DTO üyeleri ile esnafta büyük sevinç uyandırdı. Çivril’de faaliyet gösteren DTO üyeleri “Hizmet ayağımıza geliyor” diyerek DTO Başkanı Uğur Erdoğan’a teşekkür ederken, Başkan Erdoğan herkesi Çal, Çivril, Baklan ve Bekilli'ye hizmet verecek İlçe Temsilciliklerinin açılışına davet etti.

Esnaf mutlu: “Hizmet ayağımıza geldi”
Denizli Ticaret Odası’nın 2020 Denizli Yılı etkinlikleri çerçevesinde açılışını gerçekleştireceği DTO Çivril İlçe Temsilciliği'nin hazırlıklarını tamamladı. DTO Çivril Temsilciliği, ilçede  büyük sevinçle karşılandı.
 
HAYALİMİZ GERÇEK OLUYOR
 
Çivril İlçesi’nde deden kalma mesleği yürüten Candemirler Kömürcülük’ün sahibi iş adamı Vedat Demir, yıllardır beklenen bir hizmetin hayata geçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Demir, “Çivril’de Ticaret Odası temsilciliği çok önemliydi. Geçmiş yıllardan bu yana bu temsilciliğin açılması için uğraşıyorduk. Şimdi Çivril’deki bu büyük eksiklik gideriliyor. Başta Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan olmak üzere, yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Çivril’imiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Sanayisi, ticareti ve nüfusu olarak Denizli’nin en büyük ilçesiyiz. 30 yıldır Denizli Ticaret Odası’na üyeyim. Yılların sorunu ve büyük bir eksiklikti. Özellikle bu bölgede çevre ilçelerimiz için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
 
ZAMAN KAYBI OLMAYACAK
 
100 yıllık ata mesleğini sürdüren Gündüz Tarım Ürünleri'nin sahibi Cengiz Gündüz ise, artık Denizli’ye gidip gelmek yerine DTO'daki işlerini Çivril’de yapabileceklerine dikkat çekti. Hizmetin ayaklarına geldiğinin altını çizen Gündüz, “Çivril İlçemizde dede mesleğimiz olan tarım ürünleri ticaretiyle uğraşıyoruz ve yaklaşık 100 senelik bir şirketimiz var. 40 yıldır da DTO'nun üyesiyiz. Denizli Ticaret Odamız ve Başkanımız Uğur Erdoğan, üyelerine büyük destek veriyor. Bizlerin daha hızlı ve iyi hizmet alması için, ilçemizde bir temsilcilik açılması güzel bir olay. İhtiyacımız olan oda hizmetleri ile evrak işlerini, Çivril’den alacağız. Artık Denizli’ye gidip gelme telaşı bitecek. Vatandaşımız bir evrak için bile Denizli’ye gidiyordu. Hizmet artık ayağımıza geldi. Bu temsilcilik ile her sektörden gelişmeleri de hızlı öğreneceğiz ve bize büyük katkı sağlayacak. Çivril, Denizli’nin en büyük ilçesi; Denizli Ticaret Odası Temsilciliği’nin açılmasıyla daha fazla hizmetten faydalanılacağına inanıyorum” dedi.
 
ÇOK AVANTAJLI OLACAK
 
Çivril İlçesi’nin genç iş adamlarından Karaaslan Demir Çelik'in sahibi Hüseyin Karaaslan da, temsilciliğin kendilerine büyük bir avantaj sağlayacağını söyledi. Karaaslan, “Dedem ve babamdan bu yana demir çelik sektöründe faaliyet gösteren, ayrıca tarım römorkları üretimi de yapan bir şirketiz. 23 yıldır da Denizli Ticaret Odası üyesiyiz. Gelişmekte olan şirketlere, üretim anlamında Denizli Ticaret Odası’nın büyük destekleri oluyor. Bu destekleri artık bizler de öğrenebileceğiz. Burada DTO Temsilciliği’nin açılması, bizim için çok avantajlı olacak. Artık işlemlerimiz için, işimizi bırakıp Denizli’ye gitmemize gerek kalmayacak. Böyle bir hizmeti, Çivril’e getirdikleri için Denizli Ticaret Odası Başkanımız Uğur Erdoğan’a ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
 
YENİ ROTALAR OLUŞTURACAK
 
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 2020 Denizli Yılı çalışmaları çerçevesinde, Çivril İlçesi ve çevresindeki ilçelere hizmet verecek olan Denizli Ticaret Odası Çivril İlçe Temsilciliği ile yıllardır beklenen bir işi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Denizli Ticaret Odası olarak 2020 Denizli Yılı etkinliklerimiz çerçevesinde, Çivril İlçemizin yanı sıra Baklan, Çal, Bekilli ilçelerimize de hizmet verecek olan Denizli Ticaret Odası Çivril İlçe Temsilciliğimizi, hizmete açıyoruz. Yıllardır eksikliği hissedilen bir soruna çözüm olacak. Hibeler, gelişmeler, pazarlar ile ilgili iş dünyasına yeni rotalar oluşturacak, hedeflerine ulaşmakta ve ürünlerini pazarlamalarında öncü olacaktır. Bu bölgedeki üyelerimiz, Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliğimiz ile oda hizmetlerimizden de daha hızlı faydalanacak” diye konuştu.
 
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!