Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY'DE BİR İLGİNÇ ÖDEME

Sarayköylü vatandaşın alacağı olan bir kişiden parasını alamayınca karşılığında aldığı at hayatını değiştirdi.

SARAYKÖY'DE BİR İLGİNÇ ÖDEME

Sarayköy’de yaşayan 38 yaşında ve iki çocuk babası olan Selim Demir’in hayatı bundan iki yıl önce alacağı karşılığında kendisine verilen bir at ile değişti. Oto Sanayide oto tamir bakım işi üzerine çalışan ve çevresinde Tilki Selim olarak tanınan Selim Demir, at hayatına girdikten sonra hayatında neler değişti. Ardından bir at ile başlayan macerası sonucu geçen iki yılın ardından nasıl toplamda 7 at sahibi olduğunu anlattı.

Tüm hayvanları çok sevdiğini aktaran Demir, “Bundan iki yıl önce çok önceden kalma bir alacağımı tahsil etmek için müşterime gittim. Uzun süredir de ödemiyordu borcunu , dedi ki para yerine sana at vereyim. Zaten alamıyorum paramı bari at alayım dedim kabul etti. Tabi daha önce atlarla hiç alakam olmadığı için ilk başlarda bu durum hem kendim hem de çevrem tarafından garip karşılanmıştı. Ama daha sonra oğlumun at ile olan bağını görünce çok mutlu oldum” dedi.

Hiperaktif olan oğlunu daha önceleri doktora götürdüğünü fakat tatmin edici bir sonuç alamadığını ifade eden Demir, gelen at ile oğlunun arasında oluşan özel bağ sonrası daha iyi olduğunu aktardı. Demir bu durumun sadece kendi oğluna değil çevresinde farklı durumlarda olan çocuklara da fayda sağladığını söyleyerek” At geldikten sonra oğlum sürekli onunla vakit geçiriyordu ve artık daha iyiydi. Bunun üzerine at sevgisi benimde içime işledi. Bu 2 yıl içerisinde karşılaştığım 6 atı daha aldım. Tabi bu atların bazıları benim atlara olan ilgimin arttığını gören çevremdeki bazı kişilerin bana hediyesi oldu. Ardından bazı sorunları çocukları da aileleri getirmeye başladı. Onlarda atlarla vakit geçirdikçe kendilerini daha iyi hissetmeye başladılar.” Dedi.

Sarayköy’de daha çok insanın atlarla bağ kurmaları ve bu özel sevgiyi yaşamaları için at sayısını biraz daha çoğaltıp at çiftliği kurmak istediğini söyleyen Demir,” Madem bu at sevgisi insanlara bu kadar iyi geliyor bende sayıyı biraz daha çoğaltıp çiftlik kurmak istiyorum.  İnsanlar hem gelip atları severler hem yetişkin hem çocuklar atlara binip onlarla vakit geçirirler. Bakımları için zaten yeğenlerim sağ olsun sürekli bana yardımcı oluyorlar.” dedi.

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”