Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

CHP DENİZLİ İL KADIN KOLLARINA SARAYKÖYLÜ ADAY

Kongre heyecanı yaşanan CHP'de CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkan Adaylığına Sarayköylü bir isim talip oldu.

CHP DENİZLİ İL KADIN KOLLARINA SARAYKÖYLÜ ADAY

CHP kadrolarında göre alan Sarayköylü Çiğdem Ayyavuz, CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ayyavuz, başkanlık adaylığı için yaptığı açıklamada " 

Bizler;
 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, 
"Dünyada hiçbir milletin kadını,
"Ben milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte  Anadolu kadınından daha fazla çalıştım " diyemez" sözüyle  onurlandırılmış olanların açtığı yolda yürüyenleriz.

Bizler, Milli Mücadelemizi başarıya ulaştıran fedakarlığa ve cesarete harç koyan, adları belli olsun olmasın  yüzbinlerce Anadolu kadınının günümüzdeki torunlarıyız. 

Bu nedenledir ki Türkiye'nin "Toplumsal Barış, Ekonomi, Dış Politika ve Demokrasi" başlıkları altında topladığımız beş temel problemin ve toplumsal eşitlik,  siyasi temsil, şiddet,  iş yaşamına katılım ile merkezinde doğrudan kadının olduğu diğer sorunların çözümünde,  bizlerin sorumluluğu büyüktür. 

Toplumun tüm kesim ve katmanlarına adalet ve huzur getirecek olan parlamenter demokrasimizin yeniden inşası sürecinde,  kadın olarak üstleneceğimiz rol, tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi vatan sevgisiyle harman olmuş "Kadın ve Erkek" dayanışmasının ruhunu taşıyacaktır. 

Cumhuriyetimizin en büyük kazanımlarından biri kadının bir birey olarak toplumun her alanında erkekler gibi bir aktör olduğunun benimsenmiş olmasıdır.

Bu inanç ve azimle yıllardır onurla  partimin çeşitli kademelerinde aralıksız aldığım görevlerin,  en çokta İl ve İlçe  Kadın Kollarında yaptığım görevlerimin neticesinde, edindiğim deneyim ve tecrübelerimi yine onurla çalıştığım Partime faydalı olabilmek adına,  Denizli İl  Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığımı ilan ediyorum. Ekibimle çıktığımız yolda azimliyiz ve kararlıyız.  Desteklerinizi Bekliyoruz. Partimize Hayırlı Olsun! Güçlü Örgüt  Güçlü Kadınlar  Güçlü Gelecek  Güçlü Denizli" dedi. 

ÇİĞDEM AYYAVUZ KİMDİR?

1970 Sarayköy doğumluyum 
Ilk ve orta öğrenimimi Istanbul ve Izmirde yaptım 
Evliyim 3 çocuk ve iki torun sahibiyim, çocuklarımın öğretim hayatları başlayınca okul aile birliklerinde aktif görev aldım, sivil toplum kuruluşları ile tanışmam ve çalışmam böyle başladı. Oğlumun 2005 yılında  Saraykoyde Anadolu Lisesini kazanması ile birlikte
 Sarayköy Anadolu Lisesinde 4 yıl okul aile birliği başkanlığını yürüttüm.  
12 yıldan beri aktif olarak CHP nin çeşitli kademelerinde görev aldım 
Önce ilçemde 1 dönem gönüllü, ardından üç  dönem Sarayköy  ilçe kadın kolları ekibinde 
Bir dönem il kadin kollari saymanlığı 
Ve il ana kademede kadın hakları ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım.  
Bunun yanısıra Denizli Kadın Haklarını Koruma Derneği Yöneticisi olarak 8 yıldır aktif olarak görev yapmaktayım, Denizlide kadın haklarının yılmaz savunucularıyız, gerek dernek faaliyeti olarak gerekse CHP örgütü olarak yıllardır ilçe ilçe köy köy gezerek kadınlara hukuki, yasal, eğitim ve aile içi iletişim eğitimleri vermekteyiz. Daha önce çalıştığım her kademede bu görevler teklif edilirken, aday olma kararımı 
bu deneyim ve birikimimi   partim adına kullanmak ve faydalı  olabilmek için aday olmaya karar verdim.

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!