Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

DENİZLİ YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

Termal sağlık turizmi bakımından, son yıllarda yaptığı çalışmalar ve tedavi yöntemleri ile Ülkemizin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olan Pamukkale Üniversitesi’nin, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın göreve gelmesinin ardından 2017 yılında Karahayıt’ta başlattığı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatında sona gelindi.

DENİZLİ YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, beraberindeki heyet ile birlikte hastane inşaatına giderek burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeye Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, PAÜ Hastaneleri Yönetimi, Daire Başkanları ve inşaatın yapımını üstlenen yüklenici firma temsilcileri katıldı.

Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindekiler, inşaatın yapımını üstlenen firmanın yetkililerinden hastane inşaatının son durumu hakkında bilgi alırken, ilk etapta açılması planlanan bölümlerin fiziki imkânları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ şunları kaydetti: “Hastane inşaatımızın devam ettiği bu bölge, tarih boyunca önemli bir termal kür ve tedavi merkezi olarak Dünya’nın farklı yerinden insanlar için bir şifa merkezi olmuştur. Sağlık alanındaki bu özelliğini geçmişte olduğu gibi bugün de koruyan Karahayıt ve Pamukkale bölgesini insanlar sadece kültürel anlamda gezip yeni yerler görmek için değil aynı zamanda bu bölgenin şifalı sularından ve kaplıcalarından yararlanıp sağlıklarına kavuşmak için de tercih etmektedir. Pamukkale Üniversitesi olarak bizler, bilimin diğer alanlarında olduğu gibi sağlık alanında da önce ilimize ve bölgemize sonra ise ülkemize yaptığımız çalışmalar ve yürüttüğümüz tedavi yöntemleri ile hizmet vermekteyiz. Son yıllardaki bu çabamızın, yatırımlarımızın ve çalışmalarımızın sonucunda Dünya’nın birçok ülkesinden hastalara tedavi hizmeti veren bir kurum haline geldik. İnşaatında sona geldiğimiz Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile bölgeyi, bu bölgenin şifalı sularını ve termal kürlerini, tıpta bu alanda uygulanan yeni tedavi yöntemleri ile bir araya getirerek, modern bir termal kür merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sağlık turizmi alanında Ülkemizin gözde sağlık merkezlerinden

biri haline gelecek olan hastanemizin, ulusal ve uluslararası platformda bir marka olacağına inanıyorum. İlimize ve Ülkemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

19 bin 746 m2’lik arsa üzerine inşa edilen; İdari Blok, Poliklinik Bloğu, Havuz Bloğu ve Klinik (yatak) Bloğu olmak üzere dört ayrı bloktan oluşan ve 96 yatak kapasitesine sahip PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, ulusal ve uluslararası platformda hastalara kapılarını açacak.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!