Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY’DEN 3 BÜYÜK BAŞARI

SARAYKÖY’DEN 3 BÜYÜK BAŞARI

Sarayköy’de Halk Eğitim Merkezi’nin destekleriyle 4 yıldır devam eden Karate Kursu, Karate Antrenörleri İhsan Kaya, Muhammet Kaya, Tuğçe Kaya önderliğinde devam ediyor. Sarayköy’lü Gençlere sporu sevdiren İhsan Kaya, oğlu Muhammet Kaya ve gelini Tuğçe Kaya ile birlikte Salı-Perşembe- Cumartesi-Pazar haftanın 4 günü  eski ilçe kütüpahnesi  salonunda öğrencilerle buluşuyor.  120 öğrencileri var. 7 den 70’e herkes ücretsiz bir şekilde halk eğitim merkezinden karate kursuna kayıt yaptırıyor.

Dünya 2. si Damla Su Türemen

Denizli İhtisas Spor Kulübü sporcusu Türemen,   2 sene düzenli olarak antrenman yaptı.  büyük bir gayretle ve antrenörlerinin desteğiyle Diyarbakır’da Türkiye şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı.  Şili’nin başkenti Santiago’da 23-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonanın ilk gününde tatamiye çıkan Türemen, ferdi kata dalında rakiplerini bir bir geçerek finale kaldı. Türemen, finalde Dünya ikinciliğini elde ederek Denizli'ye  Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Damla Su Türemen Makedonya’ya Gidiyor

14-15 Aralık tarihlerinde Makendonya’da yapılacak olan Ümit Genç Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Sarayköylü Milli Takım Antrenörü Makedonya’da

Ümit Genç Balkan Karate Şampiyonası’nda Sarayköy’lü Muhammet Kaya(23) milli takım antrenörü olarak bu organizasyonda yer alacak. Muhammet Kaya, “ 2 yıl öncesine kadar sporcu olarak yarıştığım bir organizasyonda genç yaşta milli takım antrenörü olarak görev almak benim için gurur verici.

Öğrencilerimizin karate sporuna duydukları ilgi bizleri de mutlu ediyor. Sarayköy halkından destek bekliyoruz. Kapımız herkese açık. Bu görevi bana layık gören federasyon başkanımız Esat Delihasan’a teşekkür ederim. “ dedi.

Sarayköy Karate Kursu Antrenörü İhsan Kaya. “ Sarayköy’de Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Karate Kursunda öğrencilerimizin gayretiyle bir çok başarı elde ettik. Başarılarımız artarak devam edecek. Türkiye’de Anadolu Yıldızlar Ligi’nde 5 öğrencimiz Sarayköy’ü temsil edecek. Öğrencilerimizin %80 i okul sporlarında başarı gösteriyor. Çarşamba günü akşam Damla Su, oğlum Muhammet Kaya ve ben İstanbul’a uçacağız. Oradan Makedonya’ya gideceğiz. Ay yıldızlı bayrağımızı, Sarayköy’ümüzü orada temsil edeceğiz. Madalya ile Sarayköy’e dönmeyi hedefliyoruz. Halk Eğitim Merkezi’ne bir kez daha teşekkür ederiz. Sarayköy halkının desteğini bekliyoruz.” dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!