Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

PAÜ Eğitim Fakültesi, 24 Kasım Etkinliklerine Konser, Şiir ve Drama ile Devam Etti

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği (TEÖD) ve Pamukkale Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri, izleyenlerden tam not aldı.

PAÜ Eğitim Fakültesi, 24 Kasım Etkinliklerine Konser, Şiir ve Drama ile Devam Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, TEÖD Denizli Şube Başkanı Kevser Erbeği ile çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

Şef Zikri Güven yönetimindeki emekli öğretmenlerden oluşan koro, Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini ustaca yorumlarken, izleyenlerden tam not aldı. Türk Sanat Müziği Konseri, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can ve TEÖD Denizli Şube Başkanı Kevser Erbeği’nin koro üyeleri adına Şef Zikri Güven’e çiçek takdimi ile sona erdi. Eğitim Fakültesi Fuaye Alanında düzenlenen mini konserde müziğin tınısı yankılanırken davetliler ve koridorlarda konseri izleyen öğrenciler şarkılara eşlik etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, üyeleri Pamukkale Üniversitesi öğretim üyeleri, idari çalışanları ve öğrencilerinden oluşan Pamukkale Kadınlar Korosu, Eğitim Fakültesi Fuaye Alanında mini bir konser verdi. Konsere, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, öğretim üyeleri, davetliler ve öğrenciler katıldı. Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer yönetimindeki koro, Öğretmen Marşı’nın yanı sıra, “Sen Nazla Gezerken Güzelim Güllerin İçinde”, “Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini” ve “Dürüyemin Güğümleri Kalaylı” gibi Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirirken davetliler ve konseri koridorlardan izleyen öğrenciler de şarkılara eşlik ettiler.

Konserin sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, koro üyeleri adına Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’e gerçekleştirdikleri müzik dinletisinden dolayı teşekkür ederken, günün anısına belge takdiminde bulundu. Tüm koro üyelerine günün anısına teşekkür belgesi takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile konser sona erdi. Öğretim Üyeleri, Sanatla İç İçe Olduklarını Bir Kez Daha Gösterdiler 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde gerçekleşen son etkinlik ise, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Gör. Havva Ergür’ün danışmanlığını yaptığı PAÜ Şiir Topluluğu’nun katkılarıyla düzenlenen “Farklı Yönleriyle Öğretmenlerimiz: Şiir, Müzik, Drama” oldu. Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonunda düzenlenen gösteriye, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, TEÖD Denizli Şube Başkanı Kevser Erbeği, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!