Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztür'ün deşifre ettiği memura tepkiler çığ gibi büyüdü.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, kendisine ait sosyal medya adresinden Atatürk’e hakaret eden şahsın sadece birkaç paylaşımını yayınlayarak, “Orman Genel müdürlüğünde şube müdürüymüş. Hem Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk ‘e hertürlü hakareti yap. Hemde bu devletin ekmeğini ye. Devlet’in lokması boğazına dizilsin inşallah. Atatürk olmasaydı kim bilir hangi Yunan’ın marabalığını yapıyordun be müptezel. Denizli’den senin gibi bir Atatürk düşmanı çıktıya ona mı yanayım, Mülakatlarda en ufak Atatürk ‘e sevgisini hissettiren gençlerimizin elenmesine mi yanayım, Senin gibilerin Devletimizin ekmeğini yiyip fırsat buldukça Gazi Paşaya küfür etmesine mi?” ifadelerinde bulunmuştu. Sözde Devlet Memuru olan şahsın sosyal medya adresinde Atatürk ile ilgili hakaret içeren bir çok paylaşımların olması da dikkatlerden kaçmamıştı. Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğünde görevli olan bu şahısla ve onun paylaşımına destek yazıları yazan bazı şahıslarla ilgili olarak TBMM’de soru önergesi verileceğini açıklamıştı. Vekil Öztürk ayrıca adı geçen şahısla ilgili olarak da suç duryurunda bulunacaklarını belirtmişti.

HABER SONRASI TEPKİ ÇIĞ GİBİ GELDİ…

Yaşanan bu üzücü durumu sayfasına taşıyan haber sitemiz “en üstruplu şekilde” konuyu okurları ile paylaşmıştı. Bu haber sonrası Denizlililer yaşanan bu olaya ve Atatürk’e hakaret içerikli bir sürü paylaşım yapan Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olan Said Dağdaş isimli sözde Devlet Memuruna büyük tepki gösterdi. Tepki o kadar büyük oldu ki yüzlerce vatandaş Said Dağdaş isimli sözde Devlet Memurunun sosyal medya adresini Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarıyla adeta ablukaya aldı. Vatandaşların gösterdiği bu tepki karşısında neye uğradığını şaşıran sözde Devlet Memuru ilk olarak Atatürk ile ilgili paylaştığı hakaret içerikli paylaşımları ışık hızıyla kaldırdı. Tepki devam edince bu kez de kendisine ait sosyal medya adresinin yorum bölümünü kapadı. Fakat bu vatandaşların tepkisini durdurmadı. Bu kez de şahıs tepkilerden kurtulmak adına sosyal medya adresindeki profil fotosunu değiştirdi. Yüzlerce vatandaşın tepkisi karşısında “pes” eden Atatürk Düşmanı sözde Devlet Memuru sosyal medya adresini kapamak zorunda kaldı.

BİR ÇOK  VATANDAŞ SUÇ DUYURUNDA BULUNUP ŞİKAYETÇİ OLACAĞINI AÇIKLADI…

Vatandaşların verdiği vergilerle maaş alan sözde Devlet Memurunun Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Atatürk’e yaptığı hakaret içerikli paylaşımlar sonrası bazı siyasi parti ve STK’lar ile duyarlı vatandaşlar Adliyeye giderek Atatürk’e “put ve dikdatör” diyen şahıs ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. En büyük tepkilerden biri de Acıpayamlılardan geldi. Bir çok Acıpayamlı vatandaş sözde Devlet Memurunun Acıpayam İlçesinin adını kirlettiğini ifade ederek haklı tepkilerini dile getirdi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Srykyl     2019-11-12 Günümüz liyakat sisteminde artik gayet normallesen durum bu. Tüm akparti belediyelerinde içten içe böyle tipler mevcut. Daha doğru düzgün kitap okumamış insanlar nereden geldiğini bilmeyen insanlar mevkilendirilirse bu durumda kaçınılmaz oluyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!