Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

AÇTIĞI YOLDA, GÖSTERDİĞİ HEDEFE DOĞRU İLERLİYORUZ!

Milletvekili Şahin Tin, 10 Kasım vesilesiyle anma mesajı yayımladı.

AÇTIĞI YOLDA, GÖSTERDİĞİ HEDEFE DOĞRU İLERLİYORUZ!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Şahin Tin; “Gazi Atatürk’ün açtığı yolda yürümeye, gösterdiği hedefe doğru koşmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü vesilesiyle anma mesajı yayımladı. “Gazi Atatürk’ü saygı ve rahmetle yâd ediyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yılmadan ve yorulmadan ilerleme konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

“DESTANSI BAŞARILARA İMZA ATTI”

Mesajında “Gazi Atatürk İstiklal mücadelemize liderlik etti” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Atatürk’ün ortaya koyduğu lider duruşu ve fedakârlığı, aziz milletimizin eşsiz vatan sevgisi ve cesareti ile birleşince verilen her mücadelenin neticesinde nice destansı zaferlere ulaştık. Atatürk’ün başarılı bir komutan olarak ordumuzu yönetmesi ve ülkemizi üstün başarı hikâyeleriyle geleceğe taşıması, Türkiye’nin dünya tarihinde saygın bir yer edinmesini sağlamıştır. Milletine güvenen cesur bir lider olan Gazi Atatürk verdiği eşsiz mücadelelerle tarihin akışını değiştirerek destansı başarılara imza attı. Gazi Atatürk istiklal mücadelemizi de Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırarak milletimizin kahramanlığını aldığı bu kararla tarih sayfalarına silinemez bir not düşmüştür” dedi.

“EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Gazi Atatürk’ün bize bıraktığı eşsiz mirası, mücadele aşkını azmini ve cesaretini gelecek nesillerimize anlatmak bizim asli vazifelerimizdendir” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşımak için hep birlikte yol almaya devam edeceğiz. Gazi Atatürk’ün bize bıraktığı mirasına sahip çıkmak ve bu anlamda üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek her Türk vatandaşının vazgeçilmez görevidir. Her dönem emperyalist güçler, hainler ve işbirlikçileri ülkemizin önüne birçok engeller çıkardılar, setler çektiler ve yollarımızı taş duvarlarla ördüler. Ancak milletimizin birlik ve beraberliği karşısında tüm şer odakları yerle yeksan olmaya mecbur kaldılar. Bizler millet olarak inandığımız yoldan asla geri dönmeden Atatürk’ün emanetlerine, istiklâlimize ve istikbalimize canımız pahasına sahip çıkmaya kararlıyız. Gazi Atatürk’ün bize belirlediği hedefler doğrultusunda ufka ilerlemeye, istikrarlı ve güçlü Türkiye’yi inşa etmeye hep birlikte devam edeceğiz. İşte biz bunları gerçekleştirirsek Atatürk’ün izinden gitmiş ve emanetlerini yaşatmış oluruz” dedi.

“RAHMETLE VE ÖZLEMLE YÂD EDİYORUZ”

Milletvekili Şahin Tin mesajının sonunda, “Bu anlamlı gün vesilesiyle aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu aziz vatan uğruna hayatlarını feda eden kahramanlarımızı şehit ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyorum” dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!