Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Rektör Bağ: “Desteğimiz Artarak Devam Edecek”

​Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Teknofest 2019’a katılan, yerli ve milli teknolojiler üzerine çalışmalar gerçekleştiren Hazar, Atay, Cacabey, Algan, Safinaz Yollarda ve Yukotek takımlarının danışmanları ve üyeleri ile yenileme çalışmaları tamamlanan Sosyal Tesisler Konukevi Restoranda bir araya gelerek desteklerinin artarak devam edeceğini müjdeledi.

Rektör Bağ: “Desteğimiz Artarak Devam Edecek”

Yemeğe, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, PAÜ Yönetim Kurulu Üyeleri, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Teknokent Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Zeyno Uçkun, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Halil Tekin, Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Büşra Kırmızıoğlu, Teknofest 2019 yarışmalarında Pamukkale Üniversitesi’ni başarıyla temsil eden Hazar, Atay, Cacabey, Algan, Safinaz Yollarda, Yukotek takımlarının danışman ve üyeleri, Pamukkale Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni’nde görev alan öğrenciler katıldı.

Yemekte, tüm takımların çabalarının kendileri için değerli olduğunu hatırlatan ve böyle bir yemekte takım üyelerini bir araya getirmek istediğini ifade ederek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, takımların aynı şevkle çalışarak bu yıl elde edilen başarıların önümüzdeki yıl da artacağına olan inancını dile getirdi. Takımlara verilen kurumsal desteğin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra devam edeceğini hatırlatan Rektör Prof. Dr. Bağ, bu akademik yılda verilecek destek miktarında geçen akademik yıla göre artış yaşanacağını müjdeledi. Takımların ihtiyaç duydukları malzemelerin temini konusunda Üniversite Yönetimi olarak her zaman desteğe hazır olduklarına değinen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrencilerin sponsor arayışına girmeden çalışmalarına devam etmelerini istedi. Teknofest’te yarışan tüm takımların başarılı olduklarına değinen Rektör Prof. Dr. Bağ, yarışmaya katılan her takımın yaptığı çalışmaların öncelikli olarak yerli ve milli teknolojiler anlamında ülkemizin ciddi mesafe kat etmesine katkı sağladığını belirtti.

Yemekte; Hazar, Atay, Cacabey, Algan, Safinaz Yollarda, Yukotek, takımlarının danışman ve kaptanları yaptıkları çalışmaları ve proje hedeflerini kısaca anlatırken projelerine en başından

itibaren desteklerini esirgemeyen başta Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere Pamukkale Üniversitesi ve Teknokent Yönetimlerine teşekkürlerini ifade ettiler.

Yemekte ayrıca 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF’19)’dan 1 altın 2 bronz madalya ile dönen Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Koluman ve Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Arzum Işıtan projelerde görev alan öğrenciler ile birlikte yaptıkları çalışmaları ve proje hedeflerini anlattı.

Yemeğin ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreninde gerek tören öncesi gerekse tören sırasında programın akışında herhangi bir sorun yaşanmaması adına özverili çalışmalarından dolayı emeği geçen idari yöneticilere, yetkililere ve törende görev alan öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.

Rektör Bağ: “Yenilenme Çalışmalarımıza Hızla Devam Ediyoruz”

Yemeğin ardından yenileme çalışmaları sonrasında açılışı gerçekleştirilen Konukevi Restoran ve Üniversite bünyesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz günden bugüne Pamukkale Üniversitesi Yönetimi olarak gerek Kınıklı Merkez Yerleşkemiz gerekse ilçelerdeki meslek yüksekokullarımızda daha önceden yapılmış binalarımızın fiziki iyileştirme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Akademik personelimizin daha iyi şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri adına ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik kantinler, derslikler ve ders çalışma alanları gibi mekânları daha konforlu ve kullanılabilir hale getirmek için yenileme çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Konukevi Restoran da bu düşünce çerçevesinde yenileme çalışmalarını tamamlayıp hizmete yeniden açtığımız mekânlardan bir tanesidir. Tüm Pamukkale Üniversitesi Ailesine hayırlı olmasını diliyorum”.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti