Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

“BİR OLMADAN, BİZ OLAMAYIZ!”

Denizli Ticaret Odası (DTO) 13’üncü Meslek Komitesi, üye ziyaretlerine devam ediyor. Meslektaşlarıyla iş yerlerinde bir araya gelip sektörleriyle ilgili görüşmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, “Bir olmadan, biz olamayız!” dedi. Korsan çalışanlara müsamaha göstermeyeceklerini, yasal haklarını kullanarak gereği neyse yapacaklarını vurguladı.

“BİR OLMADAN, BİZ OLAMAYIZ!”

Konut ve işyeri yapı kooperatifleri ile emlak müşavirliği faaliyetlerini kapsayan Denizli Ticaret Odası’nın 13’üncü Meslek Komitesi üyeleri, meslektaşlarını ziyaret edip, görüş alışverişinde bulunuyor. Sektördeki gelişmelerin ele alındığı ziyaretlerde, DTO’nun faaliyetleri de anlatılıyor.

 

DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy ve komite başkan yardımcısı Coşkun Emik ile görüşen üyeler, yapılan ziyaretlerden ve istişarelerden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. İkili bu kez, Kayan Emlak İnşaat'ın sahibi Faik Kayan, Suat Tomaşoğlu Gayrimenkul İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi'nin sahibi Suat Tomaşoğlu, Ekol Gayrimenkul'ün sahibi Murat Çelik ile Exper Gayrimenkul'un sahibi Hüseyin Şafak'ı, ofislerinde ziyaret etti.

 

Tomaşoğlu, Denizli Ticaret Odası’nın her an sahada olduğunu görmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Kayan, birlik ve beraberliğin, sorunlarla baş edilmesi ve sektörün gelişmesi açısından önemli olduğuna değinirken, Murat Çelik ise, emlak müşavirliğinin saygın bir meslek haline getirilmesi için verilen mücadelenin kesintisiz sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Hüseyin Şafak da, meslektaşlar arasındaki görüş alışverişinin sektörün ve işletmelerin sağlıklı yol alması açısından büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

 

GÜRSOY: “KORSANA, GEÇİT VERMEYECEĞİZ!”

 

DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy, mesleklerinde ‘merdiven altı’ olarak tabir edilen korsan alım satım yapanlara karşı taviz vermeyeceklerini belirterek, “Herhangi bir kaydı olmadığı halde, bu işi yapmaya çalışanların takipçisiyiz. Onların, meslektaşlarımızı mağdur etmelerine izin vermeyeceğiz. Bu kişilerle ilgili denetleme talepleri var ve yasal mücadelemiz devam ediyor. Bu arada, üyelerimizi aynı çatı altında buluşturacak bir portföy yazılımı yaptırdık. Bununla ilgili Ar-Ge çalışmalarımız da sürüyor. Ayrıca, sektörümüzün elzem ihtiyacı olan sözleşmelerle ilgili hazırlıklarımız var ve en kısa zamanda matbu hale getireceğimiz bu evrakların dağıtımını sağlayacağız.” dedi.

 

MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ BAŞVURULARINI DTO ALIYOR

 

Gürsoy ayrıca, “Gerek Emlakçılar Odası’na gerek ise Denizli Ticaret Odası’na kaydı bulunan meslektaşlarımız için Mesleki Yeterlilik Belgesi başvurularını DTO’da alıyoruz” hatırlatmasında bulundu.

 

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Üye ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini de ifade eden Gürsoy, “Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Uğur Erdoğan, meslek komitelerimize büyük bir destek sağlıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz de bu motivasyon ve güvenle, meslektaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki, bir olmadan biz olamayız!” diye konuştu.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZ, VAR OLUŞ SEBEBİMİZ”

 

Tüm komitelerinin her an sahada ve üyelerinin yanında olduğunu belirten DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, özverili çalışmalarından dolayı komite üyelerine teşekkür etti; başarılar diledi. Başkan Erdoğan, “Üyelerimiz, bizim var oluş sebebimiz. Onların mutluluğunda da zor anlarında da yanlarında olmaya çalışıyoruz. Komitelerimiz, ziyaretlerle bir nevi saha taraması yapıyor… Üyelerimizden gelen istek ve önerileri yönetimimize yansıtıyorlar. Biz de varsa sorunlarını çözmeye, taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana belli bir takvim dahilinde kesintisiz sürdürdüğümüz ziyaretlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti