Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

AY-YILDIZIN ALTINDA KENETLENELİM!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulunarak herkesi ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti. Şahin Tin; “Ecdadımızın emaneti olan medeniyetimizi, yarınlara başı dik, alnı açık, taşımak için kahramanca mücadele eden şanlı ordumuza Barış Pınarı Harekâtında başarılar diliyoruz. Mehmetçiklerimize dualar edelim, ay-yıldızlı bayrağımızın altında kenetlenelim, ev ve işyerlerimize şanlı bayrağımızı asalım” dedi.

AY-YILDIZIN ALTINDA KENETLENELİM!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara çağrıda bulunarak herkesi evlerinin balkonuna ve işyerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti. Kendi işletmesine astığı Türk bayrağının görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşarak çağrıda bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Mehmetçiğimiz önceki harekâtlarda olduğu gibi Barış Pınarı harekâtında da büyük bir kahramanlık destanı yazıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Fırat’ın doğusunda, sınırlarımızda DAEŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG gibi adı her ne olursa olsun çöreklenen terör örgütlerinin varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak için amansız bir mücadele veriyor. Her daim kahramanlarımızın yanındayız” dedi.

 

“TERÖR UNSURLARI YOK EDİLİYOR”

 

Barış Pınarı harekâtının temel amacının terör unsurlarını yok etmek olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye’nin kimsenin toprağında gözü yok. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sadece terör örgütlerine dönük bir operasyon gerçekleştiriyor. Gayemiz terör unsurlarını bertaraf etmektir. Bölgede bir barış koridoru tesis ederek ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamaktır. Biz bu operasyonla sadece ülkemizin ve milletimizin değil, aynı zamanda bölgede yaşayan Kürtler, Araplar, Asuriler, Hristiyanlar ve Yezidiler gibi dini ve etnik grupların güvenliğini de tesis etmiş olacağız. Bölgeyi ve ülkemizi, istikrarsızlığa ve kaosa sürükleyecek olası tehlikelerin tamamını bir daha ayağa kalkmamak üzere yok edeceğiz” dedi.

 

KOMŞULARIMIZIN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNE SAYGILIYIZ

 

“Sınırlarımızdaki ve bölgedeki terör örgütlerinin varlığını asla kabul etmiyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “DAEŞ terör örgütü Müslümanların, PKK/KCK/PYD-YPG gibi terör örgütleri de Kürtlerin temsilcisi değildir ve asla olamazlar. Zeytin Dalı Harekâtıyla bölge halkını bu terör örgütlerinin zulmünden kurtaran kahraman ve fedakâr Mehmetçiklerimiz, Fırat’ın doğusunda da Barış Pınarı harekâtı ile Suriyeli kardeşlerimizin yanında, terör örgütlerinin de dimdik karşısındadır. Türkiye tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne bugüne kadar nasıl saygı duyduysa bundan sonra da saygı duymaktan asla geri durmayacaktır. Dünya hangi yalana inanırsa inansın, biz doğruyu söylemekten, doğru olanı yapmaktan, kendi topraklarımıza gelebilecek tehdit ve tehlikeleri yok etmekten asla geri

durmayacağız. 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru kurulmasına asla fırsat vermeyeceğiz ve müsaade etmeyeceğiz. Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir. Kahramanlarımızın verdikleri destansı mücadele ile dosta güven düşmana korku salmaktadır” dedi.

 

“PKK/KCK/PYD-YPG BEBEK KATİLİ”

 

Terör örgütlerinin bugüne kadar yaptığı eylemlerde hep masum sivilleri ve çocukları hedef aldığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “PKK/KCK/PYD-YPG ya da DAEŞ adı ne olursa olsun terör örgütleri bebek katilidir. Daha önce biz buna defalarca tanıklık ettik. Dün yine Ceylanpınar ve Akçakale’de masum sivilleri ve 9 aylık masum bir bebeği katledecek kadar vahşi ve cani ruhlu katillerdir. Gerçek iç yüzlerini her zaman ortaya koyan bu vahşet abidesi terör örgütlerine yönelik hala korumacı tavır takınan Avrupa’yı ve terör örgütlerinin yalanlarıyla güne uyananları anlamak mümkün değildir. Dünya hangi yalana inanırsa inansın biz masumları korumak için mücadele etmeye, sivillere zarar gelmeden, tarihi eserler, kültürel ve dini yapılar zarar görmeden tüm hassasiyetimiz ile bu mücadeleyi başarıyla neticelendirmeye kararlıyız” dedi.

 

“MEHMETÇİĞİMİZ BÖLGEDE BARIŞ VE HUZURU TESİS EDECEK”

 

“Kahraman Mehmetçiklerimiz sayesinde bölgede barış ve huzur tesis edilecek, hangi etnik kökene mensup olursa olsun bölgede yaşayan halk bu zulümden kurtulacak” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Ecdadımızın emaneti olan medeniyetimizi, yarınlara başı dik, alnı açık, taşımak için kahramanca mücadele eden şanlı ordumuza Barış Pınarı Harekâtında başarılar diliyoruz. Dualarımız ile manevi destek olduğumuz gibi, şanlı bayrağımızı da evlerimizin balkonuna ve işyerlerimize asalım. Barış Pınarı Harekâtı kapsamında terör örgütleri tarafından ülkemiz sınırları içine yapılan saldırıda şehit olan sivil vatandaşlarımıza, 9 aylık masum evladımıza ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!