Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Ev alacaklara, evini yenileyecekler müjde

Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı 26 Eylül’de açılıyor

Ev alacaklara, evini yenileyecekler müjde

Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı 26 Eylül 2019 tarihinde kapılarını açıyor. 29 Eylül 2019 Pazar akşamına kadar sürecek olan fuarı tüm Denizlililer ücretsiz ziyaret edilebilecek. 26-27 Eylül tarihleri arasında fuar 10:00 – 20.00, 28-29 Eylül tarihleri arasında ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında açık ve girişler ücretsiz olacak. İlk olarak 2018 yılında düzenlenen ve büyük beğeni toplayan DEYEF – Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı 1 yıl aradan sonra yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. ‘’Düşlediğiniz Ev, Eviniz İçin Düşlediğiniz Her Şey’’ Sloganıyla düzenlenen fuar kendi alanında Türkiye’nin ilk, tek ve lider fuarı olma özelliğini koruyor. Aralarında Denizli’nin lider firmalarından başta Şahanlar Group olmak üzere Nebioğlu İnşaat, Ateş Gayrimenkul, Towers İnşaat, Alsaş Alüminyum, Doğrucam gibi birçok firmanın yer aldığı fuar 4 gün boyunca ev alacaklara, evini yenileyecek olanlara büyük avantajlar sunacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi EGS Park Kongre ve Kültür Merkezinde açılacak olan fuarda konut projeleri, prefabrik yapılar, banyo ve mutfak ürünleri, akıllı ev teknolojileri, güvenlik sistemleri, aydınlatma ve elektrik ürünleri, yalıtım ürünleri, mobilya bahçe ve peyzaj ürünleri gibi birçok ürün sergilenecek.

Fuara özel kampanyalar olacak

İzgi Fuarcılık Ltd. Şti. firması Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuarlar Sorumlusu Mustafa Kemal Hızarcıoğlu, “Cumhurbaşkanımızın ve hükümetin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Merkez Bankasının üst üste faizleri indirmesiyle birlikte kamu ve özel bankalar faiz indirimine gitmiş, emlak ve gayrimenkul sektörlerine kısa sürede olumlu yansımaları olmuştur. Az da olsa toparlanma sürecine giren yapı ve inşaat firmaları için bu durum can suyu olmuştur. Şimdi ev ihtiyacı olan özellikle küçük yatırımcılar yeniden konut firmalarının kapılarını çalmaya başlamışlardır. DEYEF – Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarımızda böyle bir süreçte düzenlenerek aslında faizlerin düşüşünü fırsata çevirmek isteyenler için avantaj teşkil edecektir. Tüm Denizlililerin bu fuara gelerek, Yapı firmalarının fuara özel başlatmış oldukları kampanyaların yanı sıra yeni ve mevcut projelerini görmesi, hayallerini kurdukları yaşam alanlarına kavuşması için büyük bir fırsat olacaktır’’ dedi.

Sponsorlara teşekkür

2019 yılında sektörün daraldığı hatta küçüldüğü bir dönemde böyle bir fuarı yapmanın risklerini ve zorluklarına değinen Hizarcıoğlu; ‘’Oldukça zor bir satış dönemi geçirdik. Sözleşme yapan bazı firmalar fuardan çekildiğini bu çekilen firmaların bazılarının faizlerin düşüşüyle tekrar fuara katılmak istediklerini gördük. Tekrar tekrar aynı alanları iptaller nedeniyle satmak zorunda kaldık. Fuarın iptali ve ertelenmesi yönünde çok telkinler oldu. Fuarı yapamayacaklar diye birtakım açıklamaların yanı sıra, böyle bir dönemde Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarını düzenlemenin delilik olduğunu söyleyenler oldu. Denizli kentinin bu fuara ihtiyacı olduğunu, kente yeni bir heyecan getireceği, az da olsa ekonomik bir hareketlilik sağlayacağı yönünde ki inancımızı hiç kaybetmedik. Tüm İzgi Fuarcılık ailesi olarak DİMSİAD -Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları Derneği destekleriyle çok şükür bu fuarın açılışına tüm Denizlililerin huzurunda şahitlik edeceğiz. Bu fuarda bizlere desteklerini esirgemeyen katılımcı firmalarımıza ve fuarın ana sponsorlarından Şahanlar Group, Alsaş Alüminyum, Doğrucam firmalarına ve DİMSİAD Derneği Başkanı Murat Tuncer’e teşekkürlerimizi sunarım’’ dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!