Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

DENİZLİ BASKET YENİ SEZONDA DA İDDİALI

DENİZLİ BASKET YENİ SEZONDA DA İDDİALI

Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol 2.Ligi’ni şampiyon tamamlayarak Denizli’yi Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil edecek olacak Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in yeni yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi. Takıma yapılan transferleri açıklayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bütçenin 3,5 Milyon TL olduğunu söyledi. Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in yeni yönetimi oluşturuldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve yeni yönetim kurulu basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen basın toplantısında yönetim kurulunda yer alan iş adamlarının görevleri, iç ve dış transferler, takıma ayrılan bütçe ve takımın son durumu hakkında bilgiler verildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizli Basket, 2018-2019 sezonunda Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele etmeye başladı. İlk yıl ortaya koyduğu başarılı mücadeleyle TB2L’de 2018-2019 sezonunda şampiyon olarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nde de başarılı olmak için mücadele edecektir. Denizli Basket geçen yıl kurulmasına rağmen kendi evindeki her maçta 2 bine yakın taraftarının desteğini aldı” dedi. 

AŞKAN DOĞAN YENİ YÖNETİMİ AÇIKLADI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in yeni yönetim kurulunu açıkladı. Başkan Doğan, “Denizli Basket’in yeni yönetimi 11 kişiden oluşuyor. Geçen sene bizlere emek veren, bu başarıyı sağlayan Baş Antrenörümüz Şahin Ateşdağlı’ ya bir kez daha teşekkür ediyorum. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ile bu dönem de devam ediyoruz. Yardımcı Antrenörümüz Evren Yenice ile bu dönem de devam ediyoruz” diye konuştu. Yeşil-mavili ekibin başkanı Veli Deveciler olurken, 2. Başkan Zafer Gökşin oldu. Yönetimdeki görev dağılımı ise şu şekilde; Selim Yaymanoğlu Sayman, Ali Yaman Genel Sekreter, Mustafa Soğancı İdari Menajer, Gökhan Gökşin ve Veli Tefenlili Takımdan Sorumlu Asbaşkan, Coşkun Kaya Reklam ve Sponsorluk Asbaşkanı, Devrim Şentürk Salondan Sorumlu Asbaşkan, Yaşar Kımıl Basın Sözcüsü, Veli Tefenlili ise Alt Yapı Sorumlusu olurken Yönetim Kurulu Üyeliklerine de İbrahim Abuşaha ile Özkan Bosun seçildi.

YEŞİL-MAVLİLİ EKİBİN BÜTÇESİ 3,5 MİLYON TL!

Sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini açıklayan Başkan Doğan, “Tahmini bütçemiz 3,5 milyon TL. Sponsorluk anlaşmalarımız devam ediyor. 5 Ağustos’a kadar sponsorlarımız netleşecek. Ben Denizlili hemşerilerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda bir sıkıntımız yok. Eski sponsorlarımızla da görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

“DENİZLİ BASKET’İN SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Doğan, “Basketbol kulübümüz çalışmalarına devam ediyor. Denizli Basket yeni transferlerle gücüne güç katmaktadır. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda iki iç transfer olmak üzere 6 sporcuyu renklerimize bağladık. Takımımıza, Tarsus Amerikan Koleji’nden Faik Can Kaşıkçı, Karesispor’dan Ümit Sonkol, Artvin Belediyesi’nden Burak Türsen ve Karlsruhe’den Davonte Lacy’i takviye ettik. İç transfer de ise Cengiz Aydın Ergen ve Barış Çağan Özkan ile anlaşma sağladık. Hocalarımız ve yönetimimiz çalışmalarına devam ediyor. Bir Amerikalı ve bir yerli oyuncuyu kadromuza kadar transferi kapatmak istiyoruz. Merkezefendi Belediye Denizli Basket’in yeni dönemde de birçok başarı kazanacağına inanıyorum. Bizler, Denizli Basket’in sonuna kadar yanındayız” diye konuştu.

BAŞKAN DOĞAN MÜJDE VERDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendililere bir de müjde verdi. Başkan Doğan, “Merkezefendi ilçemize kazandırmak istediğimiz yapısal projelerden bir tanesi de güzel bir basketbol sahası. Yine Selçukbey Spor Eğitimiz Merkezimizde alt yapı öğrencilerimiz var. Alt yapı öğrencilerimizin de çalışabileceği, içinde soyunma odalarının, tenis kortlarının, otoparkların olduğu bu yapısal projeye en kısa zaman içinde başlayacağız” dedi. BAŞKAN DEVECİLER,

“HEYECANLI BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Başkanı Veli Deveciler, “Uzun bir çalışma sonucu ve başkanımızın çok büyük desteği ile iyi bir yönetim oluşturduk. Basketbol camiasına ve Denizli’ye katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir takım ve basketbol kulübü oluşturmaya çalışıyoruz. Başarılı olacağımız, yarışmacı, güçlü ve heyecanlı bir takım oluşturacağız. Hocamızın da bize verdiği görüşler bu şekilde. Hedefimiz sahamızın dolması. Halkımızın bize sevgi göstermesi, aileleriyle birlikte salonu doldurmaları ve keyifle maç izlemeleri en büyük arzumuz. Bu sezonu mahcup olmadan başarıyla tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

BAŞ ANTRENÖR ATEŞDAĞLI, “ÇOK HEYECANLI VE MUTLUYUM”

Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Güzel bir yönetim oluşturuldu. Yeni yönetimle birlikte çalışmaktan dolayı çok heyecanlı ve mutluyum. Geçen yıl ki oluşturduğumuz kadronun üzerine doğru taşları koyarak, yine Denizli’yi iyi, dürüst ve spor ahlakına yakışır bir şekilde temsil edeceğiz. Aynı şekilde, aynı tempoda, aynı keyifte, aynı güzelliklerle yine bu lige de keyif katarak bitirebildiğimiz en üst noktada bitirmek istiyoruz. Takımızda kalan oyuncular, çok büyük bir emek sarf ettiler. O emeğin karşılığında da bence burada olmayı hak ediyorlar. Geçen yıldan devam eden Gökhan Yazıcıoğlu, Azizcan Özdemir, Denizcan Çevik, Kemalcan Aktuna, Barış Çağan Özkan ve Cengiz Aydın Ergen bu yılda kadroda olacak. Merkezefendi ’ye, Denizli’ye yakışan bir basketbolu sahaya koymak istiyoruz” dedi.

 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!