Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

PAÜ, 10 Bin Öğrencisini Mezun Etti

Bu yıl üç gün süreyle düzenlenen Pamukkale Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinde bu yıl yaklaşık 10 bin öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

PAÜ, 10 Bin Öğrencisini Mezun Etti

PAÜ Spor Salonu’nda bu yıl 21-22-29 Haziran tarihlerinde üç gün süreyle düzenlenen Pamukkale Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni programına Denizli Valisi Hasan Karahan ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere il protokolünden birçok davetli katıldı ve öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu.

Törenin ilk gününde, Tıp Fakültesi ile başlayan programın devamında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanını yaşadı. Duygu Dolu Anlar Yaşandı Pamukkale Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Merhum Doç. Dr. Mustafa Karatepe’nin kızı Dr. Melike Nur Karatepe, mezuniyet belgesini takdim eden Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Aybek ile duygu dolu anlar yaşadı.

Törende, Eski Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, oğlu Dr. Mehmet Uçar’a mezuniyet belgesini takdim ederek oğlu ile mezuniyet sevincini paylaştı. 55 Yaşındaki Güvenlik Görevlisi Bölüm Üçüncüsü Oldu Pamukkale Üniversitesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 55 yaşındaki Durali Akkan, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünden (İkinci Öğretim) üçüncülükle mezun olarak hem çalışıp hem okumanın mümkün olduğunun bir örneği oldu.

Liseyi Bitirdikten Otuz Yıl Sonra Üniversite Hayalini Gerçekleştirdi

PAÜ Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programından yüksekokul ve program birincisi olarak mezun olan Reşika Sezgin Kaymakçı birincilik ödülü ve belgesini Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın elinden alırken kızı Selem Kaymakçı ve oğlu Erdi Kaymakçı annelerinin mutluluğuna ortak oldu. Törenin üçüncü günü ise 29 Haziran Cumartesi günü; Fen Edebiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Enstitülerin öğrencileri ile birlikte 2018-2019 eğitim-öğretim yılında toplamda yaklaşık 10 bin PAÜ öğrencisi mezun olma sevincini yaşadı. Törende ayrıca bu yıl; Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İkinci Öğretim (İ.Ö.) Programı, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü (İ.Ö.) ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü (İ.Ö.) ilk mezunlarını verdi.

 

Pamukkale Üniversitesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!