Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Rektör Bağ, İnceleme Ziyaretlerine Devam Ediyor

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Üniversite Yönetimi, PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin inşaatına ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.

Rektör Bağ, İnceleme Ziyaretlerine Devam Ediyor

2017 yılının Ağustos ayında yapımına başlanan PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin inşaatını ziyaret eden heyette Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, hastane inşaatının yapımını üstlenen firma yetkilileri, PAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Alkan, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Ali Murat Filiz ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı yetkilileri hazır bulundu.

Rektör Bağ ve beraberindeki Üniversite Yönetimi heyeti; Pamukkale Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Ali Murat Filiz ve inşaatın yapımını üstlenen firma yetkililerinden yapımı devam eden hastane inşaatındaki hasta odaları, kafeterya, havuz, konferans ve toplantı salonu, kazan dairesi gibi alanlarda yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Proje hakkında teknik bilgiler veren Yapı İşleri Daire Başkanı, PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin 19 bin 746 m2’lik arsa üzerinde yapıldığını, dört ayrı blok şeklinde 96 yataklı olarak tasarlandığını söyledi. Projenin toplam inşaat alanının 23 bin 326 m2 olduğunu ifade eden Filiz, projenin 4 bin 268m2’lik kapalı otopark alanı (100 araçlık), 30 araçlık açık otopark ve 8.000 m2’de yeşil alan olacak şekilde planlandığını söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Antik Çağlardan bu yana bir sağlık ve kür merkezi olarak kabul edilen Karahayıt bölgesinde yapımını sürdürdüğümüz PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz öncelikli olarak ülkemizin sağlık turizmi alanında kalkınması, Denizlimiz ve Karahayıt bölgemiz adına önemli bir önemli merkez olacaktır. Karahayıt bölgesinin kısa sürede sağlık ve turizm yerleşkesi haline dönüşerek ulusal ve uluslararası platformlarda bir markaya dönüşeceğine inancımız tam. Bizler de Pamukkale Üniversitesi Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren diğer projelerimizde de olduğu gibi bu projemizde de yapılan çalışmaları yakından inceleyerek en kısa zamanda hizmete açmak için her aşamasını titizlikle takip ediyoruz.’’ şeklinde konuşmasını tamamladı.

 

Pamukkale Üniversitesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!