Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

250 Engelli iftar yemeğinde buluştu

Genel Merkezi Denizli’de bulunan Özel İnsanlar Derneği, 250 kişilik ÖZİAD ailesiyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Üç sevincinde bir arada yaşandığı etkinlikte dualar okundu iftar açıldı.

250 Engelli iftar yemeğinde buluştu

Denizli Polis Evinde gerçekleşen etkinliğe protokol üyeleri ve ÖZİAD üyeleri aynı zamanda aileleri katılım sağladı. Ney dinletisi ile başlayan başlayan program ezanın okunması ile iftar açıldı hep bir ağızdan dualar etti. Tanıtım, Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Karapınar’ın gecenin sunuculuğunu yaptığı yemek programının ardından slayt gösteri, daha sonra ÖZİAD Genel Başkanı Aysun Tonel’in hoş geldiniz konuşması ve kamu spotu film gösterimi gerçekleşti.

3’Ü BİR ARADA MUTLULUK

Açılış konuşmasında üç sevinci de bir arada yaşadıklarını dile getiren ÖZİAD Genel Başkanı Aysun Tonel, gelen katılımcılara, “Özel insanların, özel üyeleri” diyerek hitap etti. Tonel, “Bugün bizim için üç farklı önemli konu mevcut. 1. si Ramazan’ın bereketiyle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bir araya geldik. 2. si Mayıs ayı bizim kuruluşumuzun 2. yılıdır. 3. sü ise geçen ay içerisinde kamu spotu filmi çektik. Bizler iki yıldır sizlerle birlikteyiz. Nerelere ulaştık, nerelere ulaşamadık bunu anlatmak için de Özel İnsanlar Dergisi çıkardık. Biz üç mutluluğu bir arada yaşıyoruz. En güzel mutluluk şahsım ve yönetimim adına sizlerle bir arada olmaktır benim için. Kurulduğumuz ilk gün sevgi izi projesiyle başladık ve en son büyük etkinliğimizde özel düğünümüz oldu.

25 ETKİNLİK YAPILDI

“Kurulduğumuzdan bu yana yirmi beş farklı etkinlik gerçekletirmişiz” diyerek konuşmasını sürdüren Tonel, “Asla bir elin hiçbir zaman sesi yoktur. Birlik ve beraberliğimiz devam ederse, el ele-kol kola olursak önümüzde ne engel kalır ne de bariyer kalır. Biz engelli değiliz. Her zaman dile getirdiğimi bir cümle vardır. Bizleri yapamadıklarımızla değil, bizleri yapabildiklerimizle ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün. Sizler bizlerin üyeleri değilsiniz. Hepimiz birer aileyiz. Derneğimize istediğiniz zaman, istediğiniz saatte gelebilirsiniz” dedi.

DERGİ TANITILDI

Özel İnsanlar Derneğinin son bir yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerin yer aldığı “Yılın En Özel Dergisi” temalı dergi katılımcılara tanıtıldı. Medya Karapınar bünyesinde çıkartılan dergi protokolün ve katılımcıların beğenisini topladı. Program sonunda bazı katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi ve aile fotoğrafı çekildi.

Özel İnsanlar Derneği
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti