Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY’DE SANAT ŞÖLENİ

SARAYKÖY’DE  SANAT ŞÖLENİ

Bugün saat 10.30’da Sarayköy Kültür Merkezi’nde Hasköy Hayrettin Türkölmez İlk/Ortaokulu tarafından ‘Teknolojinin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Projesi’ kapsamında, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Temel Eğitim ve Ortaöğretim Okulları arasına düzenlenen, Resim, Karikatür ve Kısa Film yarışmalarında derece giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Törene, Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kutlu Balak ve okul müdürleri katıldı.

İlçemizde daha önceden okullarda yapılan etkinliklerde Sarayköy halkının haberi olmuyordu. Veliler öğrencilerinden öğreniyordu. Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bülent Akhan’ın getirilmesiyle birlikte öğrencilerin kendilerini ifade edebildiği, düşüncelerinin sınırlanmadığı, etkinlikler yapılmaya başlandı. Bu etkinliklerin gerek Sarayköy halkına gerekse ilçemiz dışında duyurulmasının ne kadar önemli olduğunun bilinde olan Akhan, basınla her zaman iç içe oldu. Okullarda yapılan tüm etkinliklere basını da davet ederek veliler ve Sarayköylü vatandaşlara güzel çalışmaların tanıtılmasını sağladı. Bugün yaptığı açılış konuşmasında da basının önemine değinen Akhan, bizleri onure etti.

Ödül Töreninin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bülent Akhan yaptı. Akhan, “ Teknolojinin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı ile ilgili bir proje yapalım diyerek arkadaşlarımızdan bir ricada bulunduk. Teşekkür ediyoruz sizlere destek verdiniz. Sizin bilgisi ve onayı ile projeyi başlattık. Biz yıl boyunca okullarımızda resim, karikatür, slogan, afiş, kamu spotu çalışmaları, yarışmaları yaptık. Bugünde bunun sonuna geldik. Ödül törenimiz var. Katılımcılara başta sizler olmak üzere Belediye Başkanımıza, Emniyet Müdürümüze, gazeteci Bahattin Varol’a teşekkür ediyoruz. Bizim adeta ilçemizdeki tüm çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi, ilçemiz halkına duyurmada sesimiz oldu. Kuvvetli bir alkış istiyorum. Sergimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun diyorum efendim.” dedi.

Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak, minikler ile...

Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mükerrem Tokat Anaokulu öğrencileri sevgi çemberi...

Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya öğrencilere ödüllerini verdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş öğrencilere ödüllerini verdi.

Sarayköy İlçe Emniyet müdürü Osman Kutlu Balak öğrencilere ödülerini verdi.

Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, serginin açılışını gerçekleştirdi.

Öğrenciler resimleri dikkatli bir şekilde inceledi...

Öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu...

Mükerrem Tokat Anaokulu müdürü Ülkü Yıldırım Ulaşan öğrencisiyle birlikte...

Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya öğrencilerle birlikte sergiyi gezdi.

 

Sarayköy İlçe Kaymakamlığı Sarayköy Belediyesi Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!