Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖYSPOR YENİDEN BALDA!

SARAYKÖYSPOR YENİDEN BALDA!

Bugün saat 15.00’da Denizli Saraçoğlu Stadyumu’nda Sarayköyspor-Dokuzkavaklarspor şampiyonluk maçı oynandı. Bu tarihi güne sıkı bir şekilde hazırlanan Sarayköyspor oyuncuları, kıyasıya mücadele etti.

Sarayköyspor taraftarı maçı heyecanla ayakta izledi. Çekişmeli ilerleyen maçta taraftarın kalbi Sarayköyspor ile birlikte attı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, Sarayköyspor’u yalnız bırakmadı.

Maçın 70. dakikasında Dokuzkavaklarspor gol attı. Sarayköyspor oyuncuları moralini bozmadan var gücüyle oyuna devam etti. Maçın 75. dakikasında Sarayköyspor oyuncu değişikliği yaptı. 10 numaralı oyuncu çıktı. 8 Numaralı oyuncu Hasan Onur Biçer sahaya girdi. Usta futbolcu 8 numaralı formasıyla sahanın havasını değiştirdi.

78. dakikada ise Hasan Onur Biçer muhteşem golüyle Sarayköyspor’a beraberliği getirdi. Atılan golle birlikte sahada bayram havası esti. Oyuncularımız son dakikaya kadar mücadelesini sürdürdü. Şampiyonluk maçı 1-1 sona erdi.

Hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, taraftarlar, teknik ekip ve futbolcuların aileleri sahanın içine geldi.

Futbolcular ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ta dahil olmak üzere geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Sarayköysporlu futbolcu Ekundayo Mawoyek anısını yaşatmak için bastırılan ‘SARAYKÖY SPOR ŞAMPİYON, SANA SÖZ VERDİK EKUNDAYO’ yazılı tshirtleri giydi.

Sarayköysporlu oyuncular kupayı öpmelere doyamadı.

Ardından Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş kupayı Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısının elinden teslim aldı. Kupa’nın alınmasıyla birlikte coşku iyice arttı.

Başkan Özbaş’ı oyuncular kucağında taşıdı.

Bu mutluluğu bizlere tattıran Sarayköspor Teknik Direktörü İbrahim Aktürk’e Sarayköyspor Koordinatör’ü Mert Sütçü’ye, Sarayköyspor’u şampiyonluğa taşıyan değerli futbolcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Sarayköyspor
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”