Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

POLİS VARSA ‘HUZUR’ VAR

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 174. Yılı Kutlu Olsun!

POLİS VARSA ‘HUZUR’ VAR

Bugün saat 10.00’da Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yıl dönümü sebebiyle çelenk sunma töreni gerçekletirdi. Tören’e Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin, CHP İlçe Teşkilatı, Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan katıldı.

Tören, aziz şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak,  Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

  Ardından Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak tören konuşmasını yaptı. Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak, “Ülkemizin huzuru, vatanımızın bölünmezliği, milletimizin birliği ve insanımızın güvenliğini sağlama yolunda Türk Polisi dünyadaki emsalleri ile kıyaslanamayacak düzeyde görev ve sorumluluk bilincine sahiptir. Polisimiz büyük önder Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetimize ve onun temel ilklerine candan bağlıdır. Büyük Atatürk’ün belirttiği gibi ‘Türk Polisi cumhuriyetin ve kanunların kalkanı olarak çağdaş bir görev anlayışıyla sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.’ Türk Polis Teşkilatı olarak ülkemizin iç güvenliğini, huzurunu, esenliğini ve istikrarının devamını sağlamak için gerektiğinde kanımızı ve canımızı vermeye devam edeceğiz. “ dedi.

Çelenk Sunma Töreni ardından Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde ikram gerçekleştirildi. Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü misafirler için özenle hazırlanmıştı. Sarayköy halkı ve esnafları polisini yalnız bırakmadı.

Sarayköy İlçe Emniyet müdürü Osman Kutlu Balak, misafirleri kapıda karşıladı.

Polislerimizin en büyük destekçileri aileleri de oradaydı.

Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, “Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yaşı Kutlu Olsun” diyerek her zaman Sarayköy İlçe Emniyeti’nin destekçisi olduğunu belirtti.

Gelen misafirlere saraykoy.com.tr ve 24 Mayıs İlkokulu tarafından hazırlanan ve Sarayköy İlçe Müdürlüğü’ne hediye edilen video izletildi. Misafirler büyük bir dikkatle videoyu izledi. Videonun bitmesi ardından salondaki misafirler alkışlayıp videoda emeği geçenleri tebrik ettiler.

Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, “ Bu senenin sloganı bence ‘Polis Candır’ olsun. Gayet başarılı tebrik ederim.” dedi. Bugün Sarayköy İlçe Emniyeti, samimi güzel bir ortama ev sahipliği yaptı. Misafirleri emniyetin maskotu ‘Pascal’ karşıladı.

Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Ali ihsan SEÇKİN     2019-04-10 DEVLETİN VARLIĞI VE BAĞIMSIZLIĞI VATANIN VE MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN HUZURUMUZU VE GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAYAN BU UĞURDA ŞEHİT OLMAYI GÖZE ALAN POLİS TEŞKİLATIMIZIN POLİSLERİMİZİN 174 .YILDÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!