Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

MÜSİAD 11 Bin dost, 11 Bin kardeştir

MÜSİAD Denizli Şube başkanı Mehmet Akgün, “MÜSİAD, Ticari birlikteliğin yanı sıra 11 Bin dost, 11 bin arkadaş, 11 bin kardeştir.” dedi.

MÜSİAD 11 Bin dost, 11 Bin kardeştir

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Eğitim ve Kültür komisyonu tarafından organize edilen “Evlat yetiştirme sanatı” semineri, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde, Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcısı Op. Dr. Kemal Tekden’in sunumuyla gerçekleştirildi.

Seminer öncesinde MÜSİAD’a yeni üye olan Zafer Yılmazkara, Tamer İm ve Okhan Arslan’a rozet takdimi yapıldı. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün yaptığı konuşmada, MÜSİAD, her geçen gün daha da güçlenen büyük bir aile. MÜSİAD, Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışında en yaygın teşkilatlanan STK’sı ve güçlü bir sermaye platformudur. Bugün Yurt içinde 86 noktada MÜSİAD Şubesi ve temsilciliği, Yurtdışında ise 93 ülkede 223 iletişim noktasıyla hizmet veriyor.” dedi.

MÜSİAD 11 BİN KARDEŞTİR

Akgün, “MÜSİAD, Ticari birlikteliğin yanı sıra 11 Bin dost, 11 bin arkadaş, 11 bin kardeştir. Türkiye ve Dünya’daki hangi MÜSİAD şubesinden içeri girerseniz girin, size kendi evinizde gibi hissettireceklerinden, ağırlayacaklarından şüpheniz olmasın. Ortaklık kültürünün geniş katılımlara ulaşması, güç ve sermaye birlikteliğinin nitelikli yatırımlara dönüşmesi için SENYAP Yatırım Ortaklığı, MÜSİAD üyelerinin yatırım aşamasında desteklenmesi için ise Girişim Sermayesi Fonu kuruldu. “Güzel borç” anlamına gelen Karz-ı Hasen geleneğini sürdürdüğümüz Karz-ı Hasen Sandığı projemizle, üyelerimize borç ya da üyelerimizin ailelerine hibe vermek suretiyle, yardımlaşmayı köklü ve sürdürülebilir kılıyoruz. MÜSİAD şubeleri kurdukları güçlü ticaret ağları ve bulundukları şehirlerin ticaret ve ekonomik hayatına katkı yapmak için tüm gücüyle yorulmadan çalışmaktadır.” İfadelerini kullandı.

İYİ BİR EVLAT, GÜÇLÜ BİR DEVLET DEMEKTİR

Bölgede ve ülke genelinde üyelerin faaliyette bulundukları iş alanları ile ilgili sektörel toplantılar ve bölgesel ticaret toplantıları yaparak üyelerin ticaretini arttıracaklarını belirten başkan Akgün, “İlimiz ve bölgemiz için sorunlar ve çözüm önerileri konusunda üyelerle geniş kapsamlı istişare toplantıları düzenlenecek, sonuçları ilgili kurum ve kuruluşlara iletilecek ve takipçisi olunacak. Erdemli, entelektüel, ahlaklı ticaret konusunda hassas genç işadamlarının yetişmesi için Gençlik Kurulumuza bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada desteğimiz devam edecek. Gelecek dönemde hem ülkemiz, hem şehrimiz açısından yeni pazarlar bulunması ve mevcut pazarların genişletilmesi için Yurtdışı gezi ve fuarlar önceliğimiz olacak. Dünyanın neresinde olursa olsun yakalanabilecek fırsatlar için sürekli olarak tetikte olacak, üyelerimizin o bölgeye erişmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. 11.000’i aşan üyesi ile MÜSİAD, 60 Bin işletme ile 2 Milyon 216 Bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Üretimi ve istihdamı arttırmak için yapılacak çalışmalar önceliğimizdir. Kendi Kendine yetişen ağaç iyi meyve vermez. Değerlerimize bağlı, geleceğimize yön veren, her alanda kabiliyetli nesiller yetiştirmemiz gerekiyor. İyi bir evlat, güçlü bir devlet demektir.” Şeklinde konuştu.

MÜSİAD Denizli Şubesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”