Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BABA KIZ PAÜ HASTANESİNİ TERCİH ETTİ

Avustralya’dan gelen baba kız tüp mide ameliyatı için PAÜ Hastanesini tercih etti.

BABA KIZ PAÜ HASTANESİNİ TERCİH ETTİ

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Bölümü olarak tam teşekküllü modern cihazlarla donatılmış hastanemizde on yıldır hizmet vermektedir.

Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Birsen açıklamalarda bulundu; On yıldır bu ameliyatları gerçekleştirmekteyiz. Bu sürede yaklaşık 1000’den fazla obezite ameliyatı gerçekleştirdiklerini söyleyen Doç. Dr. Onur Birsen özellikle yurtiçi ve yurtdışından gelen obezite problemi yaşayan hastalarımıza başta Sleeve gastrektomi (tüp mide ameliyatı) olmak üzere Gastrik By-passs, Sadi-S, Transit Bipartisyon gibi birçok ameliyat seçeneği sunabildiklerini ifade etti.

19 yaşındaki Yaren Acısulu 15.000 km uzaktan Avustralya’nın Melbourne şehrinden hastanemize gelip sleeve gastrektomi dediğimiz tüp mide ameliyatı oldu. Çocukluğundan beri kilo problemi yaşayan, uzun süredir diyet ve spor yapmasına rağmen kilo veremeyen Yaren Acısulu ‘ya başarılı bir ameliyat yaptıklarını ve 1yıl gibi bir sürede fazla kilolarından kurtulabileceğini söyledi. Avustralya’dan gelen 3. Hastamız olan Yaren’in babasını da 5 yıl önce obezite nedeniyle tüp mide ameliyatı yapmıştık. Hastanede 3 gün yattıktan sonra taburcu edilen Yaren Pamukkale ve İzmir’i gezme fırsatı bulduktan sonra ülkesine döndü.

Doç. Dr. Birsen son olarak şunları söyledi ; Sağlık Turizmi sertifikası aldıktan sonra yurtdışından gelen hasta sayımızda artma oldu. Çok çeşitli ülkelerden başta Almanya olmak üzere Avrupa’dan, Kanada, Avustralya gibi kıtalar arası ülkelerden de gelen obez hastalarımıza elimizden geldiğince en iyi olanakları sunmayı hedefliyoruz dedi.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Bölümü
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”