Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BAŞKAN ÖZBAŞ EFE MEYDANINDA GÖRSEL ŞÖLEN YAPTI

Dün akşam saat 19.30’da kapalı pazar yerinin orada buluşan Sarayköy sevdalıları 400 kişilik bir konvoyla Efe Meydanı’ndan geçerek seçim durağı olan Duacılı’ya doğru yola çıktı.

BAŞKAN ÖZBAŞ EFE MEYDANINDA GÖRSEL ŞÖLEN YAPTI

Dün akşamki seçim durağı Duacılı olan Sarayköy Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, kalabalık bir ekiple Duacılı’ya geldi. Duacılı’da büyük bir kalabalık ve coşkuyla karşılanan Özbaş, gencinden yaşlısına alandaki herkesle selamlaşıp gönüllerini aldı.

ÖZBAŞ GÖNÜLLERE TAHT KURDU

5 yıllık belediye başkanlığı süresince her zaman hakla iç içe olan Özbaş’a yaşlı teyzeler, ‘Başkanımıza her zaman dua ediyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Onun kadar bizi arayan soran olmadı.’ dediler. Açılış konuşmasını Sarayköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Ozan Konya yaptı. Konya, “ Biz hep sizi düşündük. Yanınızda olduk. İşimiz gereği de bir ayağımız hep Duacılı’da oldu. Sizler hep bizim arkamızda oldunuz. Buraya geldiğimizde selamınızı, güler yüzünüzü eksik etmediniz. “ dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Biz sizleri, sizlere hizmet etmeyi sevdik. 5 yıl boyunca kapımız, telefonumuz hep açık oldu. Aradığınızda ulaşabildiniz. Belediyeye geldiğinizde birlikte sorunlara çözüm aradık. Düğün olduğunda birlikte eğlendik. Cenazemiz olduğunda selasını duyar duymaz koştuk geldik. Önceden insanlar kefen parası biriktirirdi cenazem ortada kalmasın diye. Biz çok şükür Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte bu sorunu ortadan kaldırdık. Geçen hafta cumartesi günü Meslek Yüksekokulu binamızın açılışını yaptık hep birlikte. İnşallah sizin, bizim çocuklarımız orada okuyup vatana, millete hayırlı evlatlar olacak. Biz sizi belki biraz üzdük. Alt yapı çalışmaları sebebiyle hakkınızı helal edin. Keşke bizden önceki dönemde 40 yıl boyunca bu sorunu büyümeden çözselerdi de biz sizi üzmeseydik.

Sarayköyümüzde bundan sonra her şey daha da güzel olacak. Toz, çamur geri de kaldı. Otagarımız vardı tuvaletinin kapısı bile yok. Sarayköy’e bu yakışmaz dedik. Denizli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yakışanı yaptık. Gençlerimizin, ev hanımlarımızın vakit geçirebileceği bir yer yoktu. Kültür Merkezini yaptık. Sarayköylü hemşerilerimizi sinema ile buluşturduk. Duacılı göç veren değil göç alan biz mahallemiz çalışkan, üretken vatandaşlarımız burada yaşıyor. Buraya güzel bir park yapacağız. Ailenizle birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz bir alan olacak. Gençlik merkezi yapacağız gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak için. Tarımsal kooperatiflere, kobilere, hayvancılığa destek vereceğiz. Benim vatandaşım ne yapacağını iyi bilir. Takdir sizin. Bizim size gelmeye yüzümüz var çok şükür. 5 yıl önce size geldiğimizde ne dediysek 5 yıl boyunca size o hizmetleri verdik. “ dedi.

Sarayköy Belediyesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!