Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BAŞKAN ÖZBAŞ “BİZİM İŞİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ, TESİSLER YAPMAKTANSA GÖNÜLLER YAPMAK EN GÜZELİ”

Dün akşam, saat 19.30’da Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ile buluştu

BAŞKAN ÖZBAŞ “BİZİM İŞİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ, TESİSLER YAPMAKTANSA GÖNÜLLER YAPMAK EN GÜZELİ”

Buluşma, adeta miting havasında geçti. Havanın yağmurlu olmasına rağmen 7’den 70’e herkes ellerinde Türk Bayrakları ile Başkan Özbaş’ı büyük bir coşku ile karşıladı.

BAŞKAN ÖZBAŞ’A SEVGİ SELİ

Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle tek tek selamlaşan Özbaş, büyüklerin elini öpmeyi ihmal etmedi. Havanın soğuk ve yağmurlu olması vatandaşların Başkan Özbaş’ın yanında olmasına engel olmadı.

Açılış konuşmasını Belediye Meclis üyesi aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan Engin Gültekin yaptı. Gültekin, “Biz bu memlekette doğduk, büyüdük, adam olduk. “ dedi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda, Beraber Islandık Yağan Yağmurda’ şarkısını söyledi. Cumhuriyet Mahallesi sakinleri Başkan Özbaş’a eşlik etti.

Başkan Özbaş, “Bu mahalle, biz siyasete girdiğimizden beri bizi hiç yalnız bırakmadı. Hep beraber yürüdük. Beraber ağladık, beraber coştuk, hüznümüzde sevincimizde hep birdi. Bu seferki coşku çok fazla. ‘Arkadaşlarıma bu seferki coşku neden bu kadar fazla’ diye sordum. Onlarda bana, ’ Cumhuriyet Mahallesi, hizmet gördü. Mahallemize bir el dokundu.’ dediler.

2014’te bu kardeşinizi meclis üyesi arkadaşlarımla beraber bizi iktidara getirdiniz. Bu millete vefa borcu ödeme görevi verdiniz. Biz de bu 5 yıl da hiç durmadık. Hizmet destanlarına sizler sebep oldunuz. Biz size teşekkür ederiz. Bu yola çıkarken ne dediysek hepsini gerçekleştirdik. Düğününüz olduğunda birlikte halay çektik, dizlerimizi kıra kıra zeybek oynadık. Karadenizli ağabeylerimizin düğününde horon teptik. Acımız bir dedik. Taziye evinde hep beraber üzüldük, ağladık."

BAŞKAN ÖZBAŞ, NİSAN AYINDA TOKİ EVLERİNİN IŞIĞININ YANACAĞI MÜJDESİNİ VERDİ

5 yıl içinde yaptığı hizmetleri anlatan Özbaş, Yeni garaj, üst geçit, itfaiye binasının yenilenmesi, kültür merkezi, kapalı Pazar yerinin yapımı aşamalarından bahsetti. “Sarayköy Eğitim ve Bilim Şehri Olacak” Bugün 13.30’da açılacak olan Meslek yüksekokulu hakkında bilgi veren Özbaş, “10 binlerce öğrenci şehrimize gelecek. 10 binlerce öğrenci ekonomi demek, esnafa kazanç demek, ev sahibine kazanç demek, şehir demek. Şehirde entelektüel seviyenin artması demek. Hepiniz açılışa davetlisiniz. Okulumuzu birlikte açalım. “ Başkan Özbaş, “Sosyal Etkinlik Merkezi Kurduk” “Şuan 600 tane ilkokul ve ortaokul öğrencimiz var. Yüzlerce lise son ve liseden mezun olan kardeşlerimize ev sahipliği yapıyoruz. Ücretsiz eğitimler veriyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan öğrencilerimizi belediyemize ait servislerle ücretsiz evlerinden alıp sosyal etkinlik merkezine götürüyoruz. Yıllarca Sarayköy’de bize hiçbir şey sunulmadı. Bizim gençliğimiz hep boş geçti. Dersler dışında çocuklarımızı gezilere götürüyoruz. “ dedi.

Sarayköy Belediyesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!