Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SMMMO Başkanı Yavaş’tan Başkan Subaşıoğlu’na övgü: “MERKEZEFENDİ, DİĞER BELEDİYELERE GÖRE 5 TIK ÖNDE”

SMMMO Başkanı Yavaş’tan Başkan Subaşıoğlu’na övgü:  “MERKEZEFENDİ, DİĞER BELEDİYELERE GÖRE 5 TIK ÖNDE”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Denizli SMMMO Başkanı Himmet Yavaş, projelerini anlatan Başkan Subaşıoğlu için “Mali Müşavirler Odası olarak bizim yapmamız gereken bir şey varsa sonuna kadar yaparız. Merkezefendi Belediyesi diğer belediyelere göre bir değil, beş tık önde bulunuyor” dedi. Başkan Subaşıoğlu ise, “Bu dönem başlayıpta bitiremediğimiz hiçbir proje yok. 2019-2024 dönemi Merkezefendi Belediyesi için ustalık dönemi olacak” şeklinde konuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Subaşıoğlu bir ziyaret de Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na gerçekleştirdi. Subaşıoğlu, “Belediyemizin kurumsal yapısını oluştururken kendi rengimizi vermek adına ciddi bir gayretin içerisinde olduk. Bu çerçevede 4 şeyi yönetiyoruz. İnsan kaynakları, mali kaynaklar, zaman ve veriyi yönetiyoruz. Bu dört ayrı kategoride, bu dört ayrı perspektifte güzel işler yapıldı. Merkezefendi Belediyesi’ni 2014-2015 yıllarında sağlam temeller üzerine oturtmak adına bir gayret içerisinde olduk” dedi.

“BAŞLAYIPTA BİTMEYEN PROJEMİZ YOK

” Başlayıp da bitmeyen hiçbir projelerinin olmadığının altını çizen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Zamanı iyi yönettik. Çünkü bu dönem başlayıp da bitiremediğimiz hiçbir proje yok. Bu, zamanla yarışmak anlamında son derece önemli bir veri. Zamanı yönetmek adına da aslında biz hemşerilerimizden 5 yıllığına görev istiyoruz ama bunu tanımlarken 5 yıl üzerinden değil, 60 ay üzerinden bir görev talebimiz var. Merkezefendi için 1 dakika, 1 saat, 1 ay çok çok önemli. O anlamda da önümüzdeki 5 yıllık dönemde hangi projelerin ne zaman başlayacağı, ne zaman bitirileceği, nasıl finanse edileceği daha şimdiden belli. O anlamda biz diyoruz ki; zaten 2014-2019 dönemi Merkezefendi Belediyesi için bir kuruluş, çıraklık dönemiydi. Allah’ın izniyle 2019-2024 dönemi ustalık dönemi olacak. Bizleri bugün burada ağırladığınız için, desteğinizi ve duanızı esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN BİR ŞEY VARSA SONUNA KADAR YAPARIZ”

Denizli SMMMO Başkanı Himmet Yavaş, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na başarılar dileyerek, “Bizim mesleğimize kim katkı koyacaksa biz onlarla birlikte olduğumuzu her zaman deklare ediyoruz. Yönetimde her siyasi partiden arkadaşlarımız var. Siyasete mutlaka meslektaşlarımızın girmesi gerektiğini savunan meslek örgütüyüz. Toplumun her kesimini bilgilendiren ve kamu hizmeti yapan bir meslek örgütüyüz. Biz kendilerine başarılar diliyoruz. Eğer Mali Müşavirler Odası olarak bizim yapmamız gereken bir şey varsa sonuna kadar yaparız. Merkezefendi Belediyesi diğer belediyelere göre bir değil belki beş tık önde bulunuyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!