Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Başkan Subaşıoğlu, Şemikler Mahallesi’nde konuştu: “MERKEZEFENDİ DEMEK PROJE DEMEK”

Başkan Subaşıoğlu, Şemikler Mahallesi’nde konuştu:  “MERKEZEFENDİ DEMEK PROJE DEMEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Şemikler Mahallesi’ndeki hemşerileri ile bir araya geldi. 5 yıllık süreçte yapılan projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu, gelecek dönemdeki hedeflerinden de bahsetti. Subaşıoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk andan bu yana Merkezefendimiz için büyük hedeflerimiz vardı. Merkezefendi’yi ‘vizyon ilçe, marka ilçe’ yapacağız dedik. 2014-2019 döneminde birçok projeye imza attık. İlçemizi vizyon ilçe yaptık. Merkezefendi demek proje demek” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe genelinde Merkezefendili hemşerileri ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ve AK Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ile birlikte Şemikler mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bizim bir felsefemiz var: ‘Merkezefendililerin memnuniyeti her şeyin üstündedir’ Bugüne kadar yapmış olduğumuz bütün hizmetlerin temelinde bu var. Sizlerle, hemşerilerimizle bir araya geldiğimizde yüzünüzün gülmesi bizim için çok önemli. Sizlerin yüzü güldüğü zaman, sizlerin gözleri ışıldadığı zaman diyoruz ki, evet doğru yoldayız. Sizlerle beraber, Merkezefendimizi daha da güzelleştirdik. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

“5 YILDA ÇOK YOL KATETTİK”

Şemikler Mahallesi sakinleri ile konuşan Başkan Subaşıoğlu, “Sizlerin duası ve desteği ile göreve 2014 yılında başladık. İlk yılımızda sağlam temeller atmak üzere çalışmalar gerçekleştirdik. Ardından gelen 2015, 2016 ve 2017 yıllarında birçok alanda ilçemize hizmet ettik. 2018 yılında ise ardı ardına açılışlar gerçekleştirerek vizyon projelerimizi siz değerli hemşerilerimizin hizmetine açtık. Bina yapmış olmak için bina yapmadık. İçini düşünceyle, felsefeyle, akılla doldurabileceğimiz projeler yaptık ve ödüller aldık. Göreve geldiğimiz ilk andan bu yana Merkezefendimiz için büyük hedeflerimiz vardı. Merkezefendi’yi ‘vizyon ilçe, marka ilçe’ yapacağız dedik. İlçemizi vizyon ilçe, marka ilçe yaptık. Merkezefendi Belediyesi olarak 5 yılda çok yol kat ettik. Şunu belirtmeliyim ki; Merkezefendi demek proje demek. Türkiye’de 900’ü aşkın belediye arasında en çeşitli ve en çok proje üreten belediyeyiz. Önümüzdeki dönemde de vizyon projelerimize, sosyal ve yapısal hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

“ŞEMİKLER’DE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Şemikler Mahallesi’ne yapılan hizmetleri anlatan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu bölgemizde özellikle üst yapı çalışmalarında yoğun bir gayret gösterdik. 7 Milyon TL’lik yatırım yaptık. Şemikler Mahallemizin üst yapısını asfaltıyla, çizgisiyle, bordür taşlarıyla, kaldırımlarıyla tamamladık. Önümüzdeki dönem de bu çalışmalarımız devam edecek. Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’ni de Merkezefendi Belediyesi olarak mahallemize biz kazandırmıştık. Eğitimle ilgili bu bölgede etüt merkezleri bağlamında çok güzel projelere imza atacağız. Türkiye’de bir belediye tarafından ilk defa yapılan Hükümet Konağı’nı hemen bu çevreye kazandırdık. İlerleyen yıllarda Merkezefendimizin merkezi bu bölge olacak” dedi.

“İNŞALLAH SİZLERE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Merkezefendi Belediye Başkanımız 2014 yılında sizlerden aldığı emaneti, 2019 yılına geldiğimizde çok daha ileriye taşıyarak Merkezefendi ilçemizi, Denizli’deki 19 ilçe arasında 1.sıraya getirdi. 5 yıllık bu süreç içerisinde yapılan hizmetlere ve projelere hepimiz şahidiz. Türkiye çapında ödüller alan projeler ilçemizde yükseldi. Artık İzmir’in imrendiği bir şehir olduk. İnşallah sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“YAPTIKLARI HİZMETLERDEN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ise, “Ülkemizin ve devletin bekasını isteyen bir parti olarak Cumhur İttifakı’nda yer alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak Merkezefendi’de Sayın Muhammet Subaşıoğlu’nu destekleme kararı aldık. Kendisine yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, seçimlerde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Merkezefendi Belediyesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti