Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

AYHAN VE BİRTÜRK’TEN SUBAŞIOĞLU’NA TAM DESTEK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Başkan Subaşıoğlu’nu ziyaret etti…

AYHAN VE BİRTÜRK’TEN SUBAŞIOĞLU’NA TAM DESTEK

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı makamında ağırladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi İlçesi’nde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçimlere giriyoruz. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Ebru Leman Kalkan ve Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette ilçe genelinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler ve projeler hakkında birtakım istişarelerde bulunuldu.

“TEBRİK ETMEK VE BAŞARILAR DİLEMEK İÇİN BURADAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, “Öncelikle biz, Muhammet beyi adaylığı hakkında tebrik etmek ve başarılar dilemek için buradayız. Muhammet Bey ile şahsi ilişkilerimiz her zaman nezaket çerçevesi içinde devam etti. Bizleri ziyaret ediyordu. Bizler de buraya geldiğimizde Muhammet beyi ziyaret etmekten, çalışmalar ve meseleler hakkında bilgiler almaktan dolayı her zaman mutlu olduk. Karşılıklı ilişkilerimiz gayet iyi bir şekilde devam ediyordu, bugün de bu çerçevede buraya geldik” dedi.

Mahalli seçimlerin önemli olduğunu belirten Ayhan, “Burada siyasetteki sıkışmaları giderebilmek, önlemek ve öngörülebilirliği sağlamak, ileriye yönelik ülke açısından görüş birliğinin daha geniş bir alana yayılması hususunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Mahalli seçimler bu anlamda büyük bir önem taşıyor. Mahalli seçimler ulusal siyasetin ilk basamağında önemli bir adım. Önümüzdeki dönemlerde bu seçimin sonuçlarının, Türkiye’nin geleceği açısından fevkalade önemli sonuçlar çıkaracağını net bir şekilde söylüyoruz. Önümüzdeki dönemde ne yapacağız bunu net bir şekilde göreceğiz. Bizim bugünkü ziyaretimiz nezaket çerçevesi içinde. Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na önümüzdeki süreç içerisinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI NOKTASINDA DENİZLİ’DE ÇOK GÜZEL BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Subaşıoğlu, “Öncelikle MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Denizli milletvekillerimizden Emin Haluk Ayhan beyi Merkezefendi Belediyesi’nde ağırlamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Cumhur İttifakı noktasında bu olayın mantığını kurucu cümlelerle gayet güzel bir şekilde izah ettiler. Biz Merkezefendi İlçesi’nde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçimlere giriyoruz. Bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız ve sonraki dönemde kazandıracağımız projeleri anlattık, değerlendirmelerde bulunduk. Bizler bu yolda hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

Başkan Subaşıoğlu konuşmasını, “En başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı noktasında atmış oldukları adımlar çerçevesinde biz de Denizli’de çok güzel birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bugün de bunu bir kez daha tescil etmiş durumdayız. Ben bu anlamda MHP Genel Başkan Yardımcımız Emin Haluk Ayhan Bey’e, MHP İl Başkanımıza, MHP Merkezefendi İlçe Başkanımıza ve beraberindeki çok değerli Milliyetçi Hareket Partisi yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim” şeklinde sonlandırdı.

Merkezefendi Belediyesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti