Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SERİNHİSAR’DAN İHMAL EDİLMİŞLİĞİN İZLERİNİ SİLDİK!

Milletvekili Şahin Tin, hemşehrilerine hizmetlerini anlattı.

SERİNHİSAR’DAN İHMAL EDİLMİŞLİĞİN İZLERİNİ SİLDİK!

SERİNHİSAR’DAN İHMAL EDİLMİŞLİĞİN İZLERİNİ SİLDİK!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar ilçe merkezinde yeni hizmete sunulan lokalde Serinhisar ilçesine kazandırılan hizmetleri ve yatırımları değerlendirdi. Yeni döneme dair hedefleri de paylaşan Milletvekili Şahin Tin; “Biz iktidara geldikten sonra Serinhisar’ın çehresi değişti, yılların ihmal edilmişliğinin izlerini sildik. Serinhisar daha da güzel olacak. Bizler sizlerle birlikte yürüdükçe ne yol dayanır, ne de yapılmayı bekleyen hizmet kalır. Birlikteliğimizle daha çok güzel işler başaracağız” dedi.

“İLÇEMİZE GÜZEL ESERLER YAPTIK”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar’a önemli yatırımlar ve hizmetler sunduklarını, yılların ihmal edilmişliğinin izlerini sildiklerini söyledi. Şahin Tin, “Serinhisar ilçemize birçok hizmetler yaptık. Yeni ve modern kaymakamlık binası, belediye hizmet binası, ilçe emniyet binası, PTT hizmet binası ve Gençlik Merkezi başta olmak üzere daha nice güzel eserleri milletimizin hizmetine sunduk. Sadece ilçe merkezimizde değil, mahallelerinde de güzel eserler ortaya koyduk. Yatağan Mahalle’mizin meydan düzenlemesi başta olmak üzere Kefe Yaylası’na yapılan yatırımlar, yayla turizmi anlamında ilçemizi tanınır ve tercih edilir bir hale getirdi. Bunlar sadece kabaca ifade ettiğimiz eserler. Yine bunların dışında gerçekleştirilen daha nice güzel hizmetlerin olduğunu hatırlatmak isterim. Denizli Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde Serinhisar Belediyemizin yaptığı çalışmalar hepimizce malum. Yeterli mi? Elbette değil. Daha iyisini daha güzelini yapmanın gayretinde olacağız” dedi.

“FUTBOL SAHASINI YENİLEDİK”

İlçede kamu hizmetlerinin görüleceği binaların yanı sıra sosyal ve sportif tesis ihtiyacını karşılamak adına da yatırımlar yaptıklarını dile getiren Milletvekili Şahin Tin, “Soyunma odaları, aydınlatması ve sentetik zemini ile standartlarını yükselttiğimiz ve ilçemize kazandırdığımız Serinhisar futbol sahasını hizmete sunduk. Futbol sahamız ilçemize hayırlı olsun. Gençlerimiz futbol sahasında çamurda top oynamıyor artık. Söz verdiğimiz gibi bugün artık gençlerimiz modern bir sahada futbolunu oynamaktadır. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin taleplerini her zaman önceliğimiz bildik. Kapalı spor salonun yapımıyla ilgili süreci de takip ediyoruz. İnşallah önümüzdeki zaman dilimi içerisinde onu da tamamlayarak ilçemizin hizmetine sunacağız. Tüm bunların yanı sıra TOKİ marifetiyle yapılacak olan konutlar ve Anadolu Lisemizin inşasını da en kısa sürede başlatarak, ilçemizin çehresini değiştirmeyi daha da güzel bir Serinhisar’ı inşa etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“SERİNHİSAR BİR ÜRETİM MERKEZİ”

Serinhisar’ın ticari potansiyeli yüksek bir üretim merkezi olduğuna işaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Serinhisar esasen ticari anlamda son derece gelişmiş bir ilçemizdir. Bir üretim üssü olan Serinhisar ilçemizin leblebi imalatı konusunda bir marka olduğu bilinen bir gerçektir. Ayrıca Yatağan Mahallemizde imalatı gerçekleştirilen pala ve bıçaklar dünyanın dört bir yanına ulaştırılarak satışı yapılmaktadır. Bölgemizin üretimde daha da iyi noktalara gelebilmesi adına atılması gereken adımları bugüne kadar nasıl attıysak bugünden sonra da gerekli olan her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

“HEDEFLERİMİZİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ”

Muhalefetin ne hedefinin ne de plan ve programının olmadığını, tamamen karalama stratejisi üzerine kurguladığı siyasetle nafile bir çaba içine girdiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Hatırlayın 16 yıl öncesini. AK Parti iktidara gelmeden önce devletimizin hizmet verdiği makamların bulunduğu hizmet binaları bile ilçemize yakışmayan nitelikteydi. Onların derdi hiç bir zaman hizmet üretmek, icraat yapmak, modern eserler ortaya çıkarmak olmadı. Varsa yoksa eleştiri yapmak, mesnetsiz söylemlerle milletimizi kandırmanın gayretinde oldular. Yapabilecek bir projeleri, bu memleketin hayrına bir vizyonları olmadığı için sadece boş tenekeden çıkan ses gibi gürültü çıkarmayı tercih ettiler. Dün olduğu gibi bugün de aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar, kardeşliğimizi bozmak için her türlü yola başvuruyorlar. Ancak başaramayacaklar. Biz onlarla uğraşmak, iftiralarına cevap yetiştirmek yerine her zaman olduğu gibi işimize bakacağız. Hedeflerimizi yakalamak için çaba sarf edeceğiz. Bunu yapmak zorundayız. Çünkü onların memlekete hizmet etmek gibi bir dertleri yok” dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!