Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Sarayköy Meslek Yüksekokulu Yeni Binasına Kavuşuyor

Sarayköy Belediyesinin yapımını üstlendiği, Pamukkale Üniversitesinin de destek verdiği Sarayköy Meslek Yüksekokulunun yeni binasının inşaatında sona gelindi. Meslek Yüksekokulu binasında Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Binanın planlaması ve yapımı dahil birçok konuda Başkanımız büyük emek verdi. Meslek Yüksekokulunun yeni ve modern binasını şehrimize kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Sarayköy Meslek Yüksekokulu Yeni Binasına Kavuşuyor

Sarayköy Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımına başlanan PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu binasında son aşamaya gelindi. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, büyük ölçüde tamamlanan PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu binasında Başkan Ahmet Necati Özbaş ile birlikte incelemelerde bulundu. MYO binasının son hali hakkında proje ekibinden bilgi alan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, bahçe ve peyzaj çalışmaları ile ilgili Başkan Ahmet Necati Özbaş ile istişare etti.

Öğrencilerimiz Daha Nezih Ortamda Eğitim Sürdürücek

Sarayköy MYO’nun Sarayköy ve Denizli adına büyük kazanım sağlayacağını belirten Rektör Hüseyin Bağ, “Başkanımızın hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sarayköy Meslek Yüksekokulu binasına öncelik verdiğini ve bizim de destek vermemizi istemişti. Biz de başkanımıza destek için söz vermiştik. Binanın planlaması ve yapımı dahil birçok konuda Başkanımız büyük emek verdi. Meslek Yüksekokulunun yeni ve modern binasını şehrimize kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Üniversitemize, ilimize, ilçemize çok güzel bir bina kazandırdı. Bundan sonra burada öğrencilerimiz çok rahat ve nezih ortamda eğitim öğretimlerini sürdürecek.” diye konuştu.

Sarayköy Hayaline Kavuşuyor

Sarayköy’ün yıllardır özlemini kurduğu Meslek Yüksekokulu hayaline kavuştuğunu kaydeden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy’ün yıllardır beklediği bir meseleydi. Rektör Hocamızın göreve gelmesinden itibaren bahsettiği projelerimizi Hocamızla birlikte hayata geçirebilmeyi hayal etmiştim. Biz öncesinde Sarayköy Meslek Yüksekokulunun protokolünü Rektörümüz ile yaptık. Protokolün ardından yaptığımız ihaleyle birlikte bugün de açılış için ayrıntıları konuşur hale geldik. Önümüzdeki ay içerisinde belirlenecek bir tarihle yeni binamızın açılışını yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Sarayköy Belediyesi tarafından Turan Mahallesi'ne yapılan PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu binasında, okulun idari ve öğretim görevlisi ofisi için 10 çalışma ofisi, 1 toplantı salonu, 1 çok amaçlı salon, 5 sınıf, 2 laboratuvar, 1 bilgisayar laboratuvarı yer alacak. Giriş katında ise kantin ve yemekhanenin yer aldığı sosyal alanlar oluşturulacak. Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksekokulunun yeni binasının 2019-2020 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Sarayköy Belediyesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!